Організація забою та переробки птиці на птахокомбінаті потужністю 28,5 т м'яса за зміну, з впровадженням переробки 5,7 т водоплавної птиці

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, птахокомбінат, птиця, технологія водоплавна птиця, забій

Бібліографічний опис

Свириденко, О. С. Організація забою та переробки птиці на птахокомбінаті потужністю 28,5 т м'яса за зміну, з впровадженням переробки 5,7 т водоплавної птиці : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександр Станіславович Свириденко ; наук. керівник Ігор Мирославович Страшинський. – Київ, 2022. – 93 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced