Використання насіння чіа в технології десертної продукції

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено технологічні особливості виготовлення пана-коти з насінням чіа. The technological features of making pana cotta with chia seeds were studied.

Опис

Ключові слова

насіння чіа, пана-кота, технологія, chia seeds, рana cotta, technology, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Вознюк, М. А. Використання насіння чіа в технології десертної продукції / М. А. Вознюк, О. С. Павлюченко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : тези доповідей 84-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 428.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced