Науково-практичне обґрунтування та розроблення технологій харчової продукції за аюрведичними рекомендаціями, адаптованої до українських традицій. Наукове обґрунтування та розроблення технології формованих сиркових виробів за аюрведичними рекомендаціями

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сиркові вироби, аюрведичні сиркові кульки, аюрведичне харчування, Вата-доша, Пітта-доша, Капха-доша, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Цикало, Д. Ю. Науково-практичне обґрунтування та розроблення технологій харчової продукції за аюрведичними рекомендаціями, адаптованої до українських традицій. Наукове обґрунтування та розроблення технології формованих сиркових виробів за аюрведичними рекомендаціями : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Діана Юріївна Цикало ; наук. керівник Наталія Миколаївна Ющенко. – Київ, 2023. – 227 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced