Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре журавлини
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
зефір, пюре з журавлини, пектин, функціональні інгредієнти, біологічно активні речовини, оздоровчі продукти, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Коваленко, О. С. Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре журавлини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олександра Сергіївна Коваленко ; наук. керівник Ірина Юріївна Гойко. – Київ, 2023. – 88 с.