Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре журавлини

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

зефір, пюре з журавлини, пектин, функціональні інгредієнти, біологічно активні речовини, оздоровчі продукти, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Коваленко, О. С. Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре журавлини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олександра Сергіївна Коваленко ; наук. керівник Ірина Юріївна Гойко. – Київ, 2023. – 88 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced