Соковмісний напій для функціонального харчування

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Композиція з вишневого соку та екстрактів зеленого чаю і стевії створить гармонію смаків та ароматів, а також наситить соковмісний напій нутрієнтами, які забезпечать загальнозміцнюючу та антиоксидантну дію напою. The composition of cherry juice and extracts of green tea and stevia will create a harmony of flavors and aromas, as well as saturate the juice-based drink with nutrients that will provide general strengthening and antioxidant effect of the drink.

Опис

Ключові слова

функціональне харчування, соковмісний напій, сік вишні, екстракт зеленого чаю, екстракт стевії, функціональний харчовий продукт, functional nutrition, juice drink, cherry juice, green tea extract, stevia extract, functional food, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Боатрі, К. Соковмісний напій для функціонального харчування / К. Боатрі, Н. Стеценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених,аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 95

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced