Черемша – корисний овоч у харчуванні людини

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто поширення черемші в Україні та світі. Особливостями хімічного складу є наявність аскорбінової кислоти та ефірних олій – алілсульфідів, алілполісульфідів, аліїну та пінеколінової кислоти, що робить її корисною для організму людини
The distribution of pine trees in Ukraine and the world is considered. Features of the chemical composition are the presence of ascorbic acid and essential oils - allyl sulfides, allyl polysulfides, alliin and pinecolic acid, which makes it useful for the human body

Опис

Ключові слова

черемша, ефірні олії, аскорбінова кислота, перероблення, кафедра технології консервування, cheremsha, essential oils, ascorbic acid, processing

Бібліографічний опис

Цабека, А. О. Черемша – корисний овоч у харчуванні людини / А. О. Цабека, Т. М. Левківська, О. В. Дущак // Технологія-2024 : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 травня 2024 р., м. Київ. – Київ : Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля, 2024. – С. 225.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced