Удосконалення технології сиркового виробу із клітковиною рослинною з висівок гречки та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 77 т за добу
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології молока і молочних продуктів, сирковий виріб, висівки, клітковина, гречані висівки, сирок з висівками
Бібліографічний опис
Литвиненко, С. В. Удосконалення технології сиркового виробу із клітковиною рослинною з висівок гречки та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 77 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Литвиненко Станіслав Вячеславович ; наук. керівник Алла Вікторівна Тимчук. – Київ, 2024. – 114 с.