Спрощений підхід до впровадження системи HAACP для HoReCa
Файли
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Представлені основні вимоги до дотримання правил харчової безпеки для закладів HoReCa для участі у конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації» - 2024р у збірнику матеріалів конференції. Розглянуто особливості застосування вимог системи ХАССП на всіх підприємствах харчової галузі, а також проведення внутрішнього аудиту на підприємствах та опис необхідних дій при впровадженні цієї системи
The basic requirements for compliance with food safety rules for HoReCa for participate in the conference "Industry and craft for HoReCa in tourism: experience, problems, innovations" - 2024 are presented in the collection of conference materials. The features of the application of the requirements of the HACCP system at all enterprises of the food industry, as well as the conduct of internal audits at enterprises and the description of the necessary actions during the implementation of this system, are considered
The basic requirements for compliance with food safety rules for HoReCa for participate in the conference "Industry and craft for HoReCa in tourism: experience, problems, innovations" - 2024 are presented in the collection of conference materials. The features of the application of the requirements of the HACCP system at all enterprises of the food industry, as well as the conduct of internal audits at enterprises and the description of the necessary actions during the implementation of this system, are considered
Опис
Ключові слова
система ХАССП, основні вимоги, безпечність продукції, HAACP system, basic requirements, product safety
Бібліографічний опис
Блохіна, Г. С. Спрощений підхід до впровадження системи HAACP для HoReCa / Г. С. Блохіна // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали ІІ-ї Міжнародної науково-практичної конференції, 23–24 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024р. – С. 89–91.