Термічні ефекти при уварюванні утфелів цукрового виробництва
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
При уварюванні утфелів значну роль відіграють фізико-хімічна та гідростатична температурні депресії. Виходячи із їх аналізу сформульовані основні вимоги до конструкцій вакуум-апаратів.
When boiling massecuites, a significant role is played by physicochemical and hydrostatic temperature depressions. Based on their analysis, the main requirements for the designs of vacuum apparatuses have been formulated.
When boiling massecuites, a significant role is played by physicochemical and hydrostatic temperature depressions. Based on their analysis, the main requirements for the designs of vacuum apparatuses have been formulated.
Опис
Ключові слова
варка утфеля, температурна депресія, вакуум-апарат, massef cooking, temperature depression, vacuum apparatus
Бібліографічний опис
Термічні ефекти при уварюванні утфелів цукрового виробництва / К. О. Штангеев, К. Д. Скорик, В. О. Штангеєв, В. М. Кухар // Перспективи розвитку цукрової промисловості України : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції цукровиків України, 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 164–165.