Оцінка перспективності використання неїстівної частки гарбуза у технології холодних солодких страв

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

The study evaluates the antioxidant potential of ethanol-water extracts from non-edible pumpkin parts and explores their application in cold dessert technologies, highlighting sustainability and innovative flavor profiles
Дослідження оцінює антиоксидантний потенціал водно-спиртових настоїв із неїстівної частки гарбуза та можливості їх використання у технології холодних десертів, акцентуючи увагу на сталому розвитку та інноваційних смакових рішеннях

Description

Citation

Оцінка перспективності використання неїстівної частки гарбуза у технології холодної солодкої страви / М. Омельченко, О. Кузьмін, О. Нєміріч, В. Хареба, О. Хареба, О. Литовченко // Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 26–27 жовтня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 141–143.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By