Асоціація мікроорганізмів чайного гриба Medusomyces gisevii DP-21 для зброджування сусла при виробництві ферментованих напоїв (Патент на винахід № 129434)
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Винахід стосується мікроорганізму мікроорганізмів чайного гриба Medusomyces gisevii DP-21, яка зберігається в колекції депозитарію Інституту мікробіології та вірусології НАН України під № ІMB К-23, використовується для зброджування сусла при виробництві ферментованих напоїв
The invention relates to the microorganism of the kombucha microorganism Medusomyces gisevii DP-21, which is stored in the collection of the depository of the Institute of Microbiology and Virology of the NAS of Ukraine under No. IMB K-23, used for fermentation of wort in the production of fermented beverages
The invention relates to the microorganism of the kombucha microorganism Medusomyces gisevii DP-21, which is stored in the collection of the depository of the Institute of Microbiology and Virology of the NAS of Ukraine under No. IMB K-23, used for fermentation of wort in the production of fermented beverages
Опис
Бібліографічний опис
Патент на винахід 129434 UA, МПК C12N 1/18 (2006.01) C12C 3/00 A23L 2/00 C12R 1/85 (2006.01). Асоціація мікроорганізмів чайного гриба Medusomyces gisevii DP-21 для зброджування сусла при виробництві ферментованих напоїв / В. Л. Прибильський, О. С. Дулька, О. М. Кашурін ; володільці Прибильський Віталій Леонідович, Дулька Ольга Степанівна, Кашурін Олексій Миколайович. – № u202202323 ; заявл. 05.07.2022 ; опубл. 23.04.2025, Бюл. № 17.