Заквашувальні препарати для функціональних молочних продуктів
Вантажиться...
Дата
2006
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опрацьовано світовий досвід та визначено стратегію та методологію пошуку мікроорганізмів з пробіотичними властивостями. Виділено з природних джерел та відібрано за функціональними та технологічними властивостями штами лакто- та біфідобактерій. Розроблено схеми створення біологічно активних заквашувальних препаратів для функціональних молочних продуктів.
Опис
Ключові слова
молочнокислі бактерії, біфідобактерії, заквашувальний препарат, функціональний продукт, молочнокислые бактерии, бифидобактерии, заквасочный препарат, функциональный продукт, lactic acid bacteria, bifidobacteria, starter preparations, functional product
Бібліографічний опис
Науменко, О. В. Заквашувальні препарати для функціональних молочних продуктів / О. В. Науменко // Молочное дело. – 2006. – № 4. – С. 20 – 22.