Горобина у кондитерських виробах замість штучних консервантів

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглянута перспектива використання напівфабрикатів з ягід горобини для заміни хімічних консервантів у кондитерських виробах. The paper consider the use of semi rowan berries to replace chemical preservatives in confectionery.

Опис

Ключові слова

горобина, rowan, технологія, technology, кондитерські вироби, confectionery, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дзьогайло, І. Горобина у кондитерських виробах замість штучних консервантів / І. Дзьогайло, В. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – № 2. – С. 29–30.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced