Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробів
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У даній статті представлений детальний аналіз мікробіологічних і не мікробіологіч¬них факторів ризику для безпеки кондитерських виробів. Розкрито механізм їх дії, наведені практичні рекомендації захисту продукції від псування і забезпечення харчової безпеки кондитерських виробів.
This article presents a detailed analysis of microbiological and microbiological risk to the safety of confectionery. The mechanism of their action, provides practical tips on protecting products from damage and ensure food security confectionery.
Опис
Ключові слова
кондитерськи вироби, confectionery, мікроорганізми, organisms, вологість, humidity, зберігання, storage, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Олексієнко, Н. В. Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробів / Н. В. Олексієнко, Г. І. Волощук, В. І. Оболкіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 3 (100). – С. 3–5.