Кефір: сучасний погляд на мікрофлору та технологію
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто питання виробництва кефіру в сучасних умовах та проаналізовано вплив його споживання на здоров’я людини. The questions of production of kefir are considered in modern terms and influence of his consumption on a health of man is analysed .
Опис
Ключові слова
мікрофлора, mikroflora, кефір, kefir, технологія, tehnologie, якість, quality, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Кігель, Н. Ф. Кефір: сучасний погляд на мікрофлору та технологію / Н. Ф. Кігель, Н. М. Шульга // Молокопереробка. – 2010. – № 7. – С. 16–21.