Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27309
Title: Помадна маса
Authors: Янчик, Марія Володимирівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Ущаповський, Артем Олегович
Keywords: помадна маса
порошок зі шпинату
fondant mass
spinach powder
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2016
Citation: Патент 109346 UA, МПК А23 G 3/00. Помадна маса / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, А. О. Ущаповський; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 01266; заявл. 15.02.2016; опубл. 25.08.2016, Бюл. № 16, 2016 р.
Abstract: Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до виробництва помадних мас з використанням овочевих порошків в підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарства. The useful model relates to the food industry, namely, the production of fondant masses using vegetable powders in food processing and catering enterprises.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27309
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Патент ПМ.PDF4,23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.