Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27309
Title: | Помадна маса |
Authors: | Янчик, Марія Володимирівна Нєміріч, Олександра Володимирівна Ущаповський, Артем Олегович |
Keywords: | помадна маса порошок зі шпинату fondant mass spinach powder кафедра експертизи харчових продуктів кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції кафедра готельно-ресторанної справи |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Патент 109346 UA, МПК А23 G 3/00. Помадна маса / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, А. О. Ущаповський; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 01266; заявл. 15.02.2016; опубл. 25.08.2016, Бюл. № 16, 2016 р. |
Abstract: | Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до виробництва помадних мас з використанням овочевих порошків в підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарства. The useful model relates to the food industry, namely, the production of fondant masses using vegetable powders in food processing and catering enterprises. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27309 |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Патент ПМ.PDF | 4,23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.