Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27376
Title: Виявлення фальсифікації насіння чіа
Authors: Віеіра, Алеся Олександрівна
Усатюк, Світлана Іванівна
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Keywords: насіння чіа
жирні кислоти
жирнокислотний склад
chia seeds
fatty acids
fatty acid composition
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2017
Citation: Віеіра, А. О. Виявлення фальсифікації насіння чіа / А. О. Віеіра, С. І. Усатюк, О. М. Тищенко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІIІ Міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – C. 269-270.
Abstract: Наведено результати дослідження жирнокислотного складу насіння чіа і насіння маку. The results of the study of the fatty acid composition of chia seeds and poppy seeds are presented.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27376
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
chia seeds.pdf493,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.