Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27376
Title: | Виявлення фальсифікації насіння чіа |
Authors: | Віеіра, Алеся Олександрівна Усатюк, Світлана Іванівна Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна |
Keywords: | насіння чіа жирні кислоти жирнокислотний склад chia seeds fatty acids fatty acid composition кафедра експертизи харчових продуктів кафедра готельно-ресторанної справи |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Віеіра, А. О. Виявлення фальсифікації насіння чіа / А. О. Віеіра, С. І. Усатюк, О. М. Тищенко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІIІ Міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – C. 269-270. |
Abstract: | Наведено результати дослідження жирнокислотного складу насіння чіа і насіння маку. The results of the study of the fatty acid composition of chia seeds and poppy seeds are presented. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27376 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
chia seeds.pdf | 493,28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.