Експрес – методи прогнозування технологічних показників цукрових буряків і продуктів їх переробки
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено теоретичні та експерементальні дослідження. За результатами переробки буряків на «заводі на столі» встановлено зв'язок між вмістом золи в буряках та вмістом цукру у мелясі, одержані рівняння визначення виходу цукру для буряків, свіжовикопаних та після різних термінів їх зберігання. Розроблено схему прогнозування основних технологічних показників цукрових буряків залежно від даних їх хімічного складу.
Опис
Бібліографічний опис
Експрес – методи прогнозування технологічних показників цукрових буряків і продуктів їх переробки / Л. І. Чернявська, Ю. О. Моканюк, В. М. Кухар, О. П. Чернявський, В. М. Мількевич // Перспективи розвитку цукрової промисловості України : тези доповідей Міжнародної наково-технічної конференції, 26–27 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 67–71