Перегляд за Автор "Влодарчик, Тетяна Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 20 з 27
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аромотехнології у готельно-ресторанному бізнесі(2015) Попенко, Віола Олегівна; Влодарчик, Тетяна ВікторівнаЗ кожними роками та десятиліттями людство показує своє прагнення до розвитку. На межі XX-XXI століть суспільство вступило в інноваційну добу, яка характеризується швидким зростанням змін у всіх сферах суспільного життя. Як всім відомо основними причинами вивчення та введення інновацій у підприємствах готельно-ресторанного господарства є: представлення унікальних послуг, посилення конкурентної боротьби та намагання одержати на ринку конкурентні переваги та максимізувати прибуток; зростання попиту споживачів; забезпечення престижу підприємства та швидке вирішення проблем, що можуть виникнути на підприємстві . With every years and decades humanity shows its commitment to development. At the turn of XX-XXI centuries, society has entered into an innovative day, which is characterized by rapid growth changes in all spheres of public life. As we all know the main reasons for studying and innovation in the business of hotel and restaurant management are presenting unique services, increased competition and efforts to obtain a competitive advantage in the market and maximize profits; increased consumer demand; providing enterprise prestige and quick solutions to problems that may arise in the enterprise.Документ Віртуальна база практики підготовки кадрів для готелів(2014) Кулішова, Марина Юріївна; Влодарчик, Тетяна ВікторівнаГотельний бізнес є основною складовою туристичної галузі України. Розвиток внутрішнього та міжнародного туризму значною мірою пов'язаний з рівнем матеріально-технічної бази туристичних підприємств, розгалуженістю та різноманітністю їх мережі, якістю та обсягом послуг, пропонованих готельним господарством. Hospitality is the main component of the tourism industry in Ukraine. Development of domestic and international tourism is largely related to the level of material and technical base of tourism enterprises, branching and variety of network quality and quantity of services offered by the hotel industry.Документ Гостинність - ключовий фактор успіху готелю(2013) Волкова, Дар'я Сергіївна; Влодарчик, Тетяна ВікторівнаПотреба виживання малих і середніх підприємств готельного типу визначила нову тенденцію в спеціалізації, диверсифікації, концептуалізації та екологізації готельних послуг. «Готель майбутнього – це спеціалізований готель», – стверджують дослідники перспектив розвитку швейцарського туризму. Survival needs of SMEs hotel type identified a new trend in specialization, diversification, conceptualization and greening of hotel services. "Hotel of the future - is a specialized Hotel "- the researchers perspectives of the Swiss tourism.Документ Зміна клімату і туризм(2014) Біла, Катерина Василівна; Влодарчик, Тетяна ВікторівнаКлімат є ключовим ресурсом для туризму і туристичний сектор особливо чутливо реагує на зміни клімату та глобального потепління, багато з яких уже відчутні. Зростаюче міжнародне занепокоєння щодо швидких темпів зміни клімату на нашій планеті, а також наслідків, що відображаються на навколишньому середовищі, населенні та їх господарській діяльності, стало очевидним.Документ Концепція життєвих циклів інновацій(2013) Влодарчик, Тетяна ВікторівнаДослідження довгострокових тенденцій світового та вітчизняного техніко-економічного розвитку показали, що динаміка відтворювальних процесів, які супроводжуються зміною структур національних економік і зрушеннями в міжнародному поділі праці, ґрунтується на циклічних коливаннях економіки, безпосередньо пов'язаних з науково-технічним прогресом і з інноваційними перетвореннями. Саме циклічна концепція інноваційного розвитку призводить до розуміння науково-технічного прогресу як найважливішого шляху вдосконалення продуктивних сил, з одного боку, і як інноваційного циклу, здійснюваного через реалізацію всіх стадій з виходом нововведення на ринок – з іншого. Studies of long-term trends in the global and domestic technical and economic development have shown that the dynamics of reproduction processes , accompanied by a change in the structure of national economies and changes in the international division of labor based on the cyclical fluctuations of the economy is directly related to scientific and technological progress and innovative changes. This cyclical concept of innovation leads to an understanding of science and technology as an important way of improving the productive forces on the one hand, and how the innovation cycle, carried out through the implementation of all stages of innovation with the release of the market - on the other.Документ Мобільні технології в готельному бізнесі(2014) Попенко, Віола Олегівна; Влодарчик, Тетяна ВікторівнаНа сьогодні мобільні технології дуже стрімко розвиваються. Ймовірно жодна людина в світі не здатна уявити своє життя без мобільного телефону. Смартфони охопили усі сфери життя людини, не став винятком і готельний бізнес. Today mobile technologies very rapidly developing. Probably no one in the world can not imagine life without a mobile phone. Smartphones covered all areas of life, not an exception and hospitality.Документ Оригінальність послуг як запорука успіху сучасного готелю(2014) Любачевська, Надія Сергіївна; Влодарчик, Тетяна ВікторівнаДля багатьох готель - всього лише місце для сну. Як правило, усе, що потрібно відвідувачам від готельного номера - чиста білизна, гаряча ванна, у деяких випадках - телевізор або доступ в Інтернет. Many hotel - just a place to sleep. Usually all you need visitors from hotel room - clean sheets, hot tub, in some cases - TV or Internet access.Документ Основні напрямки інноваційного розвитку готельної індустрії(2014) Влодарчик, Тетяна ВікторівнаІнформаційна доступність сучасних засобів розміщення, призводить до двоякого результату: з одного боку, готель стає максимально відкритим і доступним для потенційного клієнта, з іншого, подібна відкритість призводить до швидкого копіювання новинок в управлінні конкурентами. У подібній ситуації конкурентну боротьбу можуть виграти тільки готелі, що постійно застосовують інноваційний підхід до управління. Information availability of modern accommodation, the result of two causes: on the one hand, the hotel is the most open and accessible to potential customers on the other, such transparency leads to rapid downloading of new competitors in the administration. In this situation, the competition can be won only hotels that are constantly used an innovative approach to management.Документ Основні принципи еногастрономії в закладах ресторанного господарства(2014) Мурак, Оксана Юріївна; Влодарчик, Тетяна ВікторівнаКухні багатьох країн світу можна охарактеризувати певними епітетами. Кухню Франції називають високою і вишуканою. Французька кухня завжди була прикладом досконалості в мистецтві кулінарії. Велике значення в ній грає поєднання страв і напоїв. Дуже важливо, щоб вино підкреслювало смак страви, а не вступало в боротьбу за смаковий ефект. Kitchen in many countries can be characterized by certain epithets. The cuisine of France called high and refined. French cuisine has always been an example of excellence in the art of cooking. Great importance it plays a mix of foods and drinks. It is important that emphasized the wine flavor and did not engage in the struggle for flavoring effect.Документ Перспективи використання новітніх методів організації готельних послуг(2014) Скрип, Т. Т.; Влодарчик, Тетяна ВікторівнаЕфективне функціонування будь-якої організації, що спеціалізується на наданні послуг, насамперед, визначається ступенем розвитку її інформаційних послуг. Тому на сучасному етапі розвитку вітчизняного готельного господарства доцільно розглянути та вдосконалити ці аспекти у закладах розміщення. The effective functioning of any organization that specializes in providing services primarily determined by the degree of its information services. Therefore, at the present stage of development of the domestic hotel industry and improve appropriate to consider these aspects in accommodation facilities.Документ Подієвий (event) туризм в Україні(2012) Влодарчик, Тетяна ВікторівнаПодієвий туризм - молодий і надзвичайно цікавий напрям. Унікальні тури, які поєднують в собі традиційний відпочинок та участь у видовищних заходах планети або всередині країни, поступово завойовують все більшу популярність серед різних груп відпочиваючих Event tourism - a young and very interesting direction. Unique tours that combine traditional holidays and participate in entertainment world and within the country, gradually gaining increasing popularity among different groups of touristsДокумент Реклама як специфічний інструмент маркетингу сфери послуг(2012) Влодарчик, Тетяна ВікторівнаВ останні десятиліття сфера послуг вийшла на домінуючі позиції порівняно із сферою виробництва. Вона лідирує як за кількістю робочих місць, так і по величині доходу. Важливою частиною сфери послуг є готельний бізнес. В сучасних умовах, коли рівень розвитку ринку забезпечує високий ступінь конкуренції, кожен продавець прагне привернути покупця і зайняти свою ринкову нішу, реклама часто служить вирішальним фактором конкурентної боротьби. Останнім часом вивченню реклами присвячено чимало досліджень. І це не дивно, адже реклама є невід'ємною частиною сучасного життя: значима її роль не тільки в економічній сфері, але і в політиці, громадському та культурному житті багатьох країн. Що стосується невиробничої сфери, а саме сфери готельних послуг, тут реклама має свою специфіку. In recent decades, the service sector came in a dominant position compared to the manufacturing sector. It is in the lead as the number of jobs and the largest income. An important part of the service sector is the hotel business. Under present conditions, when the level of market development provides a high degree of competition , each vendor tends to attract a buyer and find its niche market advertising is often the decisive factor in competition. Recently, the study of advertising devoted a lot of research. This is not surprising , since advertising is an integral part of contemporary life: its significant role not only in the economic sphere but also in the political , social and cultural life in many countries. With regard to non-production sectors such as hospitality services, advertising here is specific.Документ «Ресторан майбутнього» - унікальна ідея для бізнесу(2013) Кравченко, Антоніна Іванівна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна«Ресторан майбутнього» - це сукупність інноваційних технологій та власних креативних думок, за допомогою яких можна створити нове, нетрадиційне, цікаве й популярне місце для відпочинку. "Restaurant of the Future" - a combination of innovative technologies and their creative ideas, with which you can create a new, unconventional, interesting and popular place for recreation.Документ Ресурсозберігаючі технології в готелях(2015) Влодарчик, Тетяна ВікторівнаРесурсозберігаючі технології включають в себе використання вторинних ресурсів, утилізацію відходів, а також замкнуту систему водозабезпечення і т. п. Дозволяють економити природні ресурси і уникати забруднення навколишнього середовища. Resource-saving technologies include the use of secondary resources, waste management and water supply closed system and so on. P. Saves natural resources and avoid pollution.Документ Розробка плану проведенння реструктуризації підприємства(2011) Влодарчик, Тетяна ВікторівнаУ статті визначено функціональні напрямки проведення реструктуризації підприємств, на підставі яких уточнено її сутність. Розглянуто сутнісний зміст бізнес-плану проведення реструктуризації. Визначено умови застосування програми реструктуризації до практики управління діяльністю підприємства In the article functional directions of realization are certain restructuring of enterprises, which her essence is specified on the basis of. Essence maintenance of business plan of realization of restructuring is considered. The terms of application of the program of restructuring are certain to practice of management of enterprise activity.Документ Роль інноваційних процесів в розвитку готельного господарства(2013) Влодарчик, Тетяна ВікторівнаСутність інноваційного процесу виявляється в тому, що він являє собою цілеспрямований ряд дій по впровадженню інновацій, по розробці нових продуктів і операцій, щодо їх реалізації на ринку і подальшої дифузії. Для підвищення ефективності інноваційної діяльності, для впорядкування її системної організації, поглиблення обґрунтованості і аналітичної підготовки схвалюваних рішень, оптимізації складу вживаних технологій, вдосконалення методів і форм обліку в інноваційній діяльності необхідна наявність цілої системи управління інноваційними процесами. The essence of the innovation process is that it is a deliberate series of actions to implement innovation in new product development and operations for their placing on the market and further diffusion. To improve the efficiency of innovation for regulation of systemic organization, enhance the validity and analytical training endorse decisions, optimization of the technology used, improvement methods and forms for registration in innovation requires whole system of innovation processes.Документ Століття високих технологій у готельному бізнесі(НУХТ, 2013) Любачевська, Надія Сергіївна; Влодарчик, Тетяна ВікторівнаIнноваційні технологічні рішення все частіше застосовуються у сфері гостинності – сучасним постояльцям готелів необхідна більш довершена техніка, ніж будильники та чайники. З предметів розкоші ці винаходи стають необхідним мінімумом. Природно, такі тенденції не можуть не знайти відображення в готельному бізнесі. Innovative technology solutions are increasingly used in Hospitality - a modern hotel guests, a more perfect technique than alarm clocks and kettles. From luxury these inventions are necessary minimum. Naturally, these trends can not be found reflected in the hospitality industry.Документ Сільський зелений туризм: проблеми та перспективи(2014) Буй, Лілія Михайлівна; Влодарчик, Тетяна ВікторівнаЗа останні роки розвитку, туристичний бізнес став невід'ємною частиною економіки України. Сьогодні великої популярності набуває зелений туризм, зокрема його різновид - сільський туризм. Розвиток сільського зеленого туризму є особливо актуальним, адже з одного боку він сприяє розвитку туризму в цілому, а з іншого - соціально-економічному піднесенню сільських місцевостей України, гострою проблемою яких на даний час є недостатня кількість робочих місць, слаборозвинена інфраструктура, недостатні капіталовкладення у спорудження житла, закладів освіти, культури і спорту, охорони здоров'я, побуту, торгівлі, комунальних об'єктів, електро- та водопостачання, забезпечення якісного медичного обслуговування тощо. In recent years, development, tourism has become an integral part of the economy of Ukraine. Today becomes very popular green tourism, particularly its kind - rural tourism. Rural Development is particularly important because on one hand it promotes tourism in general, and on the other - the socio-economic rehabilitation of rural Ukraine, where acute problem at present is the lack of jobs, underdeveloped infrastructure, lack of investment in construction housing, education, culture and sports, health, welfare, trade, communal facilities, electricity and water, providing quality health care and more.Документ Сімейний відпочинок та послуги для дітей у відомих мережах готелів світу(2015) Любачевська, Надія Сергіївна; Влодарчик, Тетяна ВікторівнаДля більшості батьків сімейний відпочинок з дітьми є важливою і емоційно насиченою подією. Саме тому готелі, які хочуть залучити й утримати даний сегмент аудиторії, роблять кроки, завдяки яким подорожі для батьків з дітьми стануть набагато простішими й комфортнішими. For most parents family vacation with children is an important and emotionally intense event. Therefore, hotels that want to attract and retain this segment of the audience, are taking steps that make travel for parents with children will be much easier and more comfortable.Документ Трансформація моделей інноваційного розвитку підприємств(2014) Влодарчик, Тетяна ВікторівнаІнновації як безмежний ресурс, виступають головним елементом розвитку економічного потенціалу, тому цілком очевидною є необхідність прийняття радикальних і дієвих заходів у контексті управління інноваційними процесами як на макро- так і на мікрорівні. Innovation as a limitless resource, are a major element in the development of the economic potential, so it is obvious the need to take drastic and effective measures in the context of management of innovation processes both at the macro and micro levels.