Перегляд за Автор "Гагач, Іван Ігоревич"
Зараз показуємо 1 - 13 з 13
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вдосконалення рецептури м`ясопродуктів, як етап профілактики ожиріння(2014) Kopoвінa, Марiя Володимирiвна; Гагач, Іван Ігоревич; Пешук, Людмила ВасилівнаУ статті наведено результати роботи з приводу розробок спеціального продукту для людей з надлишковою вагою тіла. The article presents the work on the development of special products for people with excess body weight.Документ Використання нетрадиційної сировини в технології маринованих м'ясних напівфабрикатів(2014) Пешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Гагач, Іван ІгоревичМолочна кислота найбільш сприятлива в якості маринувальної суміші для м'яса дикого кабана з максимальною тривалістю обробки 48 год. Lactic acid is most favorable as marynuvalnoyi mix for meat of wild boar with a maximum turnaround time of 48 hours.Документ Вплив різних способів термічної обробки на харчову цінність дрібношматкових напівфабрикатів з дичини(2015) Гагач, Іван Ігоревич; Пешук, Людмила Василівна; Теличкун, Володимир ІвановичНа сьогодні, як виробництво, так і переробка м’яса становлять одну з найважливіших галузей сучасного світового агробізнесу. Значна частка доданої вартості отримана в сільському господарстві, припадає на м’ясо свиней, птиці, ВРХ, овець та дичини. Витрати споживачів на їжу спрямовані на купівлю м’яса та продуктів з нього, що прямопропорційно зростанню їх доходу. Так за даними Держкомстату кожна сім’я витрачає 25% свого доходу на купівлю даного виду продукції. Today, both production and meat processing are one of the most important branches of modern global agribusiness. A large proportion of the added value of the agriculture accounts for meat pigs, poultry, cattle, sheep and game. Consumer spending on food intended for the purchase of meat and products thereof, which directly proportional increase their income. So according to the State Statistics Committee, each family spends 25% of their income on the purchase of this product.Документ Делiкатес iз м'яса цесарки ( Патент на корисну модель № 94855)(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гагач, Іван Ігоревич; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Kopoвінa, Марiя ВолодимирiвнаДелiкатес iз м'яса цесарки мiстить м'ясо, хлiб, cyxapi панiрувальнi, цибулю рiпчасту, сiль, перець чорний мелений. Використовують м'ясо цесарки та iндички. додатково мiстить крупу рисову, моркву, купаж олiй гiрчичної, льняної та рижiєвої, яйця, узвар лiкарських трав, екстракт калини. The delicacy of Guinea fowl meat contains meat, bread, cyxapi bread, onion, salt, ground black pepper. Use meat Guinea fowl and turkeys. additionally contains rice cereal, carrots, a blend of oil of mustard, linseed and Rigo, eggs, dried herbs, extract of viburnum.Документ Делікатес із м’яса цесарки (Патент на корисну модель № 94855)(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гагач, Іван Ігоревич; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Kopoвінa, Марiя ВолодимирiвнаОсновною задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення делікатесу із м'яса цесарки, яка вирішується шляхом заміни компонентів та співвідношення між ними, забезпечує розширення використання м'яса цесарки, підвищення органолептичних властивостей продукту та досягнення його збалансованості за жирнокислотним складом у співвідношенні МНЖК:ПНЖК:НЖК 1:1:1, амінокислотним складом та вмістом нутрієнтів. The main objective of the utility model is to provide a new composition for the manufacture of the delicacy of Guinea fowl meat, which is solved by replacing the components and the relations between them, provides the increased use of Guinea fowl meat, improving the organoleptic properties of the product and to achieve its balance on zirnkilton composition in a ratio of MNGK:PNGK:NGK 1:1:1, amino acid composition and content of nutrients.Документ Котлета ”Королівська” (Патент на корисну модель № 80710)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Штик, Ірина Іванівна; Гагач, Іван ІгоревичОсновною задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення делікатесу із м’яса страуса, яка вирішується шляхом зміни складу компонентів та співвідношення між ними, забезпечує розширення використання м’яса страуса, підвищення органолептичних властивостей продукту та досягнення його збалансованості за жирнокислотним складом у співвідношенні мононенасичених жирних кислот, поліненасичених жирних кислот, ненасичених жирних кислот 1:1:1, амінокислотним складом та вмістом мікронутрієнтів. The main aim of the model is useful to create a new composition for the manufacture of specialty ostrich meat, which is solved by changing the composition of components and the relationship between them, providing increased use of ostrich meat, improving the organoleptic properties of the product and achieving its balance by the fatty acid composition in the ratio of monounsaturated fatty acids, polyunsaturated fatty acids, unsaturated fatty acids 1:1:1, amino acid composition and content of micronutrients.Документ Котлета «Царська» (Патент на корисну модель № 94856)(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гагач, Іван Ігоревич; Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаОсновною задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення делікатесу із м'яса цесарки, яка вирішується шляхом заміни компонентів та співвідношення між ними, забезпечує розширення використання м'яса цесарки, підвищення органолептичних властивостей продукту та досягнення його збалансованості за жирнокислотним складом у співвідношенні МНЖК:ПНЖК:НЖК 1:1:1, амінокислотним складом та вмістом нутрієнтів. The main objective of the utility model is to provide a new composition for the manufacture of the delicacy of Guinea fowl meat, which is solved by replacing the components and the relations between them, provides the increased use of Guinea fowl meat, improving the organoleptic properties of the product and to achieve its balance on zirnkilton composition in a ratio of MNGK:PNGK:NGK 1:1:1, amino acid composition and content of nutrients.Документ Котлети «Patty» парові (Патент на корисну модель № 97504)(2015) Пешук, Людмила Василівна; Kopoвінa, Марiя Володимирiвна; Гагач, Іван ІгоревичОсновною задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення котлет «Patty» парових, яка вирішується шляхом зміни компонентів та співвідношення між ними. The main objective of the utility model is to provide a new composition for the manufacture of cutlets "Patty" steam, which can be solved by modifying the components and the ratio between them.Документ Порівняльні характеристики інфрачервоних спектрів м’яса різних видів тварин(2015) Пешук, Людмила Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Гагач, Іван ІгоревичСпектральний аналіз м’ясних виробів проводився протягом останніх десятиріч. Зокрема, використовувалися люмінесцентні, спектрофотометричні, емісійні методи досліджень вищезгаданих продуктів. Однак інфрачервоні спектри вивчалися недостатньо, а особливо порошкоподібних зразків м’яса різних видів тварин. Spectral analysis of meat products was carried out over the past decades. In particular, we used fluorescent, spectrophotometric, emission research methods above products. However, infrared spectra have been studied enough, especially powdered samples of meat of different species.Документ Розробка м’ясних геродієтичних продуктів – пріоритетний науковий напрямок(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гагач, Іван ІгоревичВ даній статті представлено результати досліджень по розробленню паштетів підвищеної біологічної цінності призначених для геродієтичного харчування, з використанням нетрадиційної для м’ясної промисловості сировини: культивованих грибів печериця звичайна, морської капусти Laminaria, міцеальної біомаси Pleurotusostreaus (глива звичайна). Проведено дослідження харчової і біологічної цінності розроблених м'ясних продуктів, та здійснено їх комплексну оцінку якості і безпеки. This paper presents the results of research on the elaboration of high biological value pastes intended for Gerontologic diet food, using non-traditional materials for the meat industry: a common cultivated mushrooms, seaweed Laminaria, mitsealnoyi biomass Pleurotusostreaus (oyster mushroom). A study of the food and biological value of meat products designed and implemented a comprehensive assessment of their quality and safety.Документ Розширення асортименту делікатесної продукції з нетрадиційної м’ясної сировини(2015) Гагач, Іван Ігоревич; Іванова, Тетяна Миколаївна; Штик, Ірина Іванівна; Пешук, Людмила ВасилівнаХарчування населення - найважливіша соціальна проблема в усі часи. Від повноцінності харчування людини залежить його життєдіяльність, стан здоров'я і тривалість життя. Населення нашої країни щороку відчуває дефіцит білка в раціоні, що негативно позначається на рівні життя. За тривалістю життя Україна посідає 61-е місце в світі [Представництво ООН в Україні]. Причиною такого становища є відсутність концепції виробництва продукції тваринництва, незадовільне використання генетичного потенціалу, слабка кормова база, недостатня увага до розвитку галузі тваринництва. В умовах ринкової економіки провідне місце у виробництві харчових продуктів тваринного походження повинні займати ресурсозберігаючі технології. Nutrition - an important social problem at all times. From the usefulness of human nutrition depends on its ability to health and life expectancy. The population of our country every year is deficient protein in the diet, which affects the quality of life. Over the lifetime Ukraine occupies 61st place in the world [United Nations in Ukraine]. This situation is no concept of animal production, poor use of genetic potential, poor food supply, lack of attention to the development of the livestock industry. In a market economy leading position in the production of food of animal origin must take resource-saving technologies.Документ Технологія виготовлення м’ясних маринованих напівфабрикатів з акцентом вишуканості та функціональності(2015) Іванова, Тетяна Миколаївна; Штик, Ірина Іванівна; Гагач, Іван Ігоревич; Пешук, Людмила ВасилівнаВ даній публікації наведені дані досліджень м’ясних маринованих напівфабрикатів, а також встановлено оптимальний термін маринування м’яса в залежності від співвідношення основних компонентів маринувальної суміші. This publication presents research data marinated meat semi-finished products, as well as the optimum period of marinating meat, depending on the ratio of major components marinoware mixture.Документ Інновація в термічному обробленні напівфабрикатів(2014) Пешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Гагач, Іван ІгоревичЕкономічна криза вносить суттєві корективи в усі сфери українського виробництва, включаючи і м'ясну промисловість. Нестабільний попит і скорочення обсягів випуску м'ясопродуктів на 6% у першому півріччі 2014 р. порівняно з аналогічним періодом минулого року змушує виробників шукати способи зниження витрат і збереження необхідного рівня рентабельності. До розумних рішень можна віднести раціональне використання сировини, випуск широкого асортименту виробів невеликими партіями і, звичайно виробництво популярних продуктових груп. А до них, в першу чергу, відносяться напівфабрикати і готові страви. The economic crisis is making significant changes in all spheres of Ukrainian production, including meat industry. Unstable demand and reduce meat output by 6% in the first half of 2014 compared to same period last year, forcing manufacturers to look for ways to reduce costs and preserving the required level of profitability. By intelligent decisions can be include the rational use of raw materials, production of a wide range of products small parties and of course the production of popular product groups. And for them, primarily include semi-finished and ready meals.