Перегляд за Автор "Кузьмін, Олег Володимирович"
Зараз показуємо 1 - 20 з 221
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ 1Н ЯМР дослідження водно-спиртових сумішей, виготовлених на демінералізованій воді(2015) Кузьмін, Олег ВолодимировичВизначення механізму трансформації протонів етанолу і технологічної води (демінералізованої зворотним осмосом).Документ Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукції(2011) Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович; Шевченко, Лілія Олександрівна; Топольник, Віра Григорівна; Ковальчук, Володимир ПетровичУ статі проведено експериментальне дослідження чинників, що призводять до систематичних похибок у результатах визначення міцності лікеро-горілчаної продукції. Запропоновано методику внутрішньолабораторного контролю якості вимірювань. Experimental research of factors which result in systematic errors in the results of determination of fortress of liqueurs and vodka products is conducted in the article. A method is offered into laboratory control of quality of measurings.Документ Антиоксидантна здатність водно-спиртових настоїв з чайної продукції(2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Польовик, Володимир Вікторович; Рибачук, Віталій АнатолійовичЗавдяки підвищеним антиоксидантним характеристикам водно-спиртові настої з чайної продукції є перспективними напівфабрикатами для технології алкогольних напоїв при реалізації у закладах ресторанного господарства. Due to the increased antioxidant characteristics, water-alcohol infusions from tea products are promising semi-finished products for the technology of alcoholic beverages when sold in restaurants.Документ Антиоксидантна характеристика рослинних екстрактів як один з показників якості алкогольної продукції(2012) Олейніков, Марк Ігорович; Кузьмін, Олег ВолодимировичПриведені результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.Документ Антиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукції(2012) Кузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Марина Юріївна; Оносова, Ірина Андріївна; Рачинська, Зоя Петрівна; Топольник, Віра ГригорівнаПриведені результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв з 50 найменувань рослинної сировини, які можливо використовувати у виробництві алкогольної продукції. The brought results over of experimental researches of anti oxidizing activity of aqueous-alcoholic extracts from 50 names of digister, which it is possible to use in the production of alcoholic goods.Документ Арт-готель – мінігалерея сучасного мистецтва(2017) Мамон, Богдан Валентинович; Кузьмін, Олег Володимирович; Романченко, Наталія МиколаївнаДоведено доцільність проектування арт-готелів. The feasibility of designing art-hotels is proved.Документ Бізнес-аналітика та ефективність бізнесу сервіс-орієнтованих підприємств(2021) Яворська, Оксана Григорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВстановлено, що складність бізнесу у сфері обслуговування, необхідність розвитку корпоративних бізнес-систем та актуалізація професії бізнес-аналітика вимагає більш різновекторної та комплексної фахової підготовки підприємців у сфері готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. It has been established that the complexity of business in the service sector, the need for the development of corporate business systems and the actualization of the profession of business analyst require a more diverse and complex professional training of entrepreneurs in the field of hotel, restaurant and tourism business.Документ Визначення антиоксидантної здатності водно-спиртових настоїв з рослинної сировини для технології ресторанної продукції(2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Силка, Ірина Миколаївна; Березова, Ганна ОлександрівнаНаведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.Документ Визначення енергії відновлення настоїв спиртових рослинної сировини(2021) Кузьмін, Олег Володимирович; Грушевська, Ірина Олегівна; Дериш, Андрій ДмитровичНаведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.Документ Визначення збалансованості раціонів харчування(2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Лабенська, Наталія Вікторівна; Дериш, Андрій Дмитрович; Берладин, Павліна Василівна; Грушевська, Ірина ОлегівнаРозглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства. The methodology for assessing the quality of diets in restaurants is considered.Документ Визначення оптимальних умов приготування сортівки за органолептичними показниками якості горілки(2008) Кузьмін, Олег Володимирович; Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Володимир Володимирович; Топольник, Віра ГригорівнаУ статті розглянута методика обробки експериментальних досліджень щодо визначення оптимальних умов приготування водно-спиртових розчинів (сортівок) за органолептичними властивостями. In the article the method of treatment of experimental researches of water-alcoholic solutions on organoleptic properties, depending on the terms of preparation.Документ Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивостей готової продукції(2012) Топольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ роботі описана методика експериментальних досліджень щодо визначення оптимальних умов процесу шприцювання ковбасного фаршу. Функцією оптимізації служили органолептичні властивості готової продукції. Отримана математична модель, придатна для прогнозування органолептичних властивостей ковбасних виробів залежно від умов шприцевания. In this work the methods of treatment of experimental researches are considered in relation to determination of optimal terms of process of syringing of the sausage stuffing with the purpose of improvement of organoleptic properties of the prepared products. A mathematical model is got for prognostication of organoleptic properties of sausage wares depending on the terms of syringing.Документ Визначення перспективності використання настоїв з плодів цитрусових у технології соусів(2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Мішуровський, Анатолій Сергійович; Грушевська, Ірина ОлегівнаЕкспериментально встановлено, що найбільші окисно-відновні властивості мають настої із кумквату. Їх доцільно використовувати у технології виробництва соусів червоних, з метою підвищення антиоксидантних властивостей. Додавання рослинних водно-спиртових настоїв з цитрусових у соуси регулюють їх кислотність за рахунок зниження рівня рН, що перешкоджає розмноженню мікроорганізмів, та збагачують їх вітамінами та мікроелементами. It was experimentally established that kumquat infusions have the greatest redox properties. It is advisable to use them in the production technology of red sauces, in order to increase the antioxidant properties. The addition of vegetable water-alcohol infusions from citrus fruits to sauces regulates their acidity by lowering the pH level, which prevents the reproduction of microorganisms, and enriches them with vitamins and trace elements.Документ Визначення якості раціонів харчування в ресторанному бізнесі(2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Мурзін, Андрій Вадимович; Руських, Аліна Ігорівна; Ремезок, Петро Володимирович; Салига, Василь ІвановичВ роботі проведено оцінку якості раціонів харчування у ресторанному бізнесі з позиції норм фізіологічної потреби людини. The work assessed the quality of food rations in the restaurant business from the standpoint of the norms of the physiological human need.Документ Використання активного вугілля марки БАУ-А для обробки водно-спиртової рідини в лікеро-горілчаному виробництві(2005) Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті розглянуто основні переваги та недоліки активного вугілля марки БАУ-А для обробки водно-спиртових сумішей у лікеро-горілчаному виробництві. In the article basic advantages and lacks of active coal of brand of БАУ-А are considered for treatment of water-alcohol liquid in alcoholic beverage production.Документ Використання деревинних відходів у винно-коньячному виробництві(2018) Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичОцінена перспективність використання піролізованої тріски, що дозволяє отримати продукти переробки піролізованих деревних відходів із дуба, які адаптовані до технології виробництва вин, коньячних та кальвадосних спиртів. Appraised perspective of the use wood chips after pyrolysis, that allows to get foods of processing of wood wastes from oak after pyrolysis, what productions of wines, cognac and calvados alcohols adapted to technology.Документ Використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції(2017) Кузьмін, Олег ВолодимировичОцінено перспективність використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції. The prospects of the use of electrochemical activation for the production of alcoholic beverages.Документ Використання електрохімічної активації у винно-коньячному виробництві(2015) Кузьмін, Олег Володимирович; Люлька, Олександр МиколайовичНа сьогодні у винно-коньячному виробництві залишаються актуальними питання по моделюванню складу технологічної води, яку у виноробстві використовують для живлення парових котлів, миття обладнання, посуду та ін. Today, the wine and brandy production are urgent issues on modeling of process water, which is used in winemaking to power the boilers, washing machines, kitchenware and others.Документ Використання мерчандайзингу у готельному господарстві(2015) Єсаян, Лалі Альбертівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичРозглянуто маркетингові технології у готельному господарстві. Marketing technologies are considered in a hotel economy.Документ Використання методу оцінки антиокислювальних властивостей водно-спиртових екстрактів лікарської рослинної сировини для формування якості горілки(2011) Оносова, Ірина Андріївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Ловягін, Олександр МиколайовичУ статті запропоновано метод отримання водно-спиртових екстрактів із лікарської рослинної сировини. Досліджено антиоксидантну активність 28 настоїв рослинної лікарської сировини з об'ємною часткою етилового спирту 40%. The article suggests a method for obtaining of aqueous-alcoholic extracts is offered from medicinal plant raw materials. The antioxidant activity of 28 infusions of herbals with a volume part of ethyl spirit of 40%.