Перегляд за Автор "Литовченко, Олександр Михайлович"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Антиоксидантна здатність водно-спиртових настоїв волоського горіха(2024) Омельченко, Марія Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Литовченко, Олександр Михайлович; Булах, Олена ВолодимирівнаУ дослідженні оцінено антиоксидантні властивості водно-спиртових настоїв із продуктів переробки волоського горіха та визначено перспективи їх застосування в інноваційних ресторанних технологіяхДокумент Антиоксидантна здатність водно-спиртових настоїв фундука(2024) Кузьмін, Олег Володимирович; Омельченко, Марія Сергіївна; Маринін, Андрій Іванович; Литовченко, Олександр Михайлович; Булах, Олена ВолодимирівнаУ дослідженні вивчено антиоксидантний потенціал водно-спиртових настоїв з продуктів переробки фундука, визначено їх перспективи застосування у ресторанних технологіях для підвищення функціональних властивостейДокумент Оцінка перспективності використання неїстівної частки гарбуза у технології холодних солодких страв(2023) Омельченко, Марія Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Хареба, Володимир Васильович; Хареба, Олена Василівна; Литовченко, Олександр МихайловичThe study evaluates the antioxidant potential of ethanol-water extracts from non-edible pumpkin parts and explores their application in cold dessert technologies, highlighting sustainability and innovative flavor profilesДокумент Розроблення оздоровчо-профілактичного безалкогольного бальзаму на основі плодово-ягідної і лікарської сировини(2024) Литовченко, Олександр Михайлович; Токар, Анастасія Юхимівна; Ляшенко, Юлія Юріївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичThe study presents the development of a high-value non-alcoholic balm "Honey Velvet" enriched with fruit, berry, and medicinal plant extracts for health promotionДокумент Функціональні харчові продукти з використанням побічної сировини гарбуза(2024) Омельченко, Марія Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Хареба, Володимир Васильович; Хареба, Олена Василівна; Литовченко, Олександр МихайловичДослідження вивчає антиоксидантні властивості побічної сировини гарбуза та її перспективи для створення функціональних харчових продуктів, зокрема борошняних кондитерських виробів, у ресторанній галузіДокумент Якість напоїв на основі кавозамінників(2024) Шейна, Ігор Олександрович; Кузьмін, Олег Володимирович; Литовченко, Олександр МихайловичУ дослідженні розглянуто якість напоїв на основі кавозамінників, що дозволяють задовольнити потреби чутливих до кофеїну споживачів, зберігаючи традиційний кавовий смак і підвищуючи харчову цінність продукції