Перегляд за Автор "Почеп, Володимир Анатолійович"
Зараз показуємо 1 - 16 з 16
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання ефіроолійних культур в кормових добавках(2008) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Почеп, Володимир АнатолійовичВ тезах наведено інформацію про ефіроолійні культури та два напрями наукових досліджень. In the abstracts was produced information about ethereality crops and two areas of research activities.Документ Використання нетрадиційної сировини в складі кормосуміші(2012) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Почеп, Володимир Анатолійович; Бондар, А. О.; Улянич, Іван ФедоровичВ статті наведено інформацію про картоплю, буряковий жом та виноградні вичавки. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання зерна пшениці. Рекомендована вологість суміші – 16,0…18,0 %. Кількість введення компонентів – 1,0…4,5 %. Також було досліджено вплив добавок на процес зберігання гранул та ріст мікроорганізмів. В статті є результати по гранулюванню сумішей та їх аналіз. Математична модель крихкості гранул. Був розрахований рецепт кормової суміші. In the article was produced information about potatoes, beet pulp and residue. It was researched influence non-traditional raw materials at granulate of wheat. Introduced humidity composition – 16,0…18,0 %. The quantity introduction of components – 1,0…4,5 %. Also it was researched influence of additives in process of preservation granules and microorganisms growth. In the article was directed at results of granulation compounds and its analysis. Mathematical model of grain brittleness. It was calculated the recipe of fodder mixture.Документ Вплив нетрадиційної сировини на технологію гранулювання пшеничних висівок(2009) Шаповаленко, Олег Іванович; Шаран, Андрій Васильович; Євтушенко, Олег Олександрович; Почеп, Володимир АнатолійовичГранулювання є складним фізико-механичним процесом. Конструктивні, кінематичні і технологічні параметри впливають на ефективність роботи обладнання. Існує два види гранулювання – сухе і вологе. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання пшеничних висівок. Рекомендована вологість суміші – 16,0 %. Кількість введення пивної дробини – 8 %. В статті наведено результати гранулювання сумішей та їх аналіз. Technology to granulate is complex physical and mechanical processing. Constructional, kinematical and technological parameters have an influence on efficiency of functioning equipment. There are two kinds of granulation – dry and moist. It was researched influence non-traditional raw materials at granulate siftings of wheat. Introduced humidity composition – 16,0 %. Quantity introduction beer grain of small shot – 8 %. In the article was directed at results of granulation compounds and its analysis.Документ Гранулювання кормів з використанням нетрадиційних видів сировини(2012) Бондар, А. О.; Почеп, Володимир Анатолійович; Євтушенко, Олег ОлександровичДосліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання зерна пшениці. Рекомендована вологість суміші – 16,0…18,0 %. Кількість введення компонентів – 1,0…4,5 %. It was researched influence non-traditional raw materials at granulate of wheat. Introduced humidity composition – 16,0…18,0 %. The quantity introduction of components – 1,0…4,5 %.Документ Гранулювання суміші пшеничних і житніх висівок(2010) Шаповаленко, Олег Іванович; Шаран, Андрій Васильович; Янюк, Тетяна Іванівна; Козин, В. Г.; Почеп, Володимир АнатолійовичРозглянуто способи та режими гранулювання сумішей пшеничних та житніх висівок, наведено впливові фактори на процес гранулювання висівок. Methods and modes of granulation mixture of wheat and rye bran have been considered. The factors influencing the process of granulation of bran have been shown.Документ Гранулювання суміші пшеничних і житніх висівок з фосфатидним концентратом(Зберігання і переробка зерна, 2011) Почеп, Володимир Анатолійович; Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Соболь, В. О.В статті наведено інформацію про пшеничні висівки, житні висівки та фосфатидний концентрат. Досліджено показники якості сировини. Виробництво корму включає пресування продукту, охолодження, сушіння, просіювання. Параметри пресування: вологість суміші - 15,5…17,0 %; температура гранул -60…80 ˚С, діаметр отворів матриці - 4 мм. В статті наведено результати гранулювання сумішей та їх аналіз. Також було досліджено вплив добавок на процес зберігання гранул та ріст мікроорганізмів. In the article was produced information about the siftings of wheat, the siftings of rye and the phosphatidic concentrate. It was researched the qualitative indices of raw material. Stern production consists of pressing the product, cooling, drying, sifting. The parameters of the pressing: moisture mixture - 15,5…17,0 %; the temperature of the granules -60…80 ˚С, diameter hole matrixes - 4 mm. In the article was directed at results of granulation compounds and its analysis. Also it was researched influence of additives in process of preservation granules and microorganisms growth.Документ Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю(2011) Почеп, Володимир Анатолійович; Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Голота, Мар'яна Богданівна; Осітнянко, Олег МиколайовичВ статті наведено інформацію про пшеничні висівки, мелясу, кухонна сіль та попит на них.Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання пшеничних висівок. Рекомендована вологість суміші – 16,0…18,0 %. Кількість введення меляси – 1…3 %, кухонної солі – 0,5…1,0 %.Також було досліджено вплив меляси і кухонної солі на процес зберігання гранул в герметичній тарі без стадії охолодження. Температура зберігання – 18…20 ºС.Документ Екструзійна обробка кукурудзи з нетрадиційними компонентами(2013) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Почеп, Володимир Анатолійович; Улянич, Іван ФедоровичВ статті наведено інформацію про екструдування кукурудзи з нетрадиційними компонентами. Цими компонентами були картопля, буряковий жом і виноградні вичавки. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на тиск в матриці. В статті є результати по екструдуванню сумішей та їх аналіз.Документ Збагачуйте гранульовані комбікорми для кролів овочевими ароматизованими добавками(2010) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Почеп, Володимир АнатолійовичЗ сирих овочів виробляють кормове борошно, проте сушінні овочів є витратним процесом. Їх вологість становить 80 %. Тому запропоновано вилучити сік, а сировина подрібниться автоматично. Натуральні овочеві соки є природними джерелами ароматів. Овочеві вичавки подрібнювали та просіювали. Кількість введення була 10 %. Виробництво корму включає пресування продукту, охолодження, сушіння, просіювання. Параметри пресування: вологість суміші - 15,5…17,0 %; температура гранул -60…80 ˚С, діаметр отворів матриці - 4 мм. Досягнуто збереження енергії, поживних речовин.Документ Спосіб введення відходів переробки ефіроолійної сировини до складу кормів (Патент на винахід № 101114)(2013) Євтушенко, Олег Олександрович; Шаповаленко, Олег Іванович; Почеп, Володимир АнатолійовичПатент на винахід. В основу винаходу покладено удосконалення способу введення відходів переробки ефіроолійної сировини до складу кормів, що дозволяє знизити енергоємність технологічного процесу та зменшити ризики при відгодівлі тварин. Patent for invention. At the heart of invention is improving of the method of the fuel-processing ethereality feedstock introduction into feeds that allows to reduce the energy intensity of the process and to decrease risks when fattening the animals.Документ Спосіб введення відходів переробки ефіроолійної сировини до складу кормів (Патент на корисну модель № 72053)(2012) Євтушенко, Олег Олександрович; Шаповаленко, Олег Іванович; Почеп, Володимир АнатолійовичПатент на корисну модель. В основу корисної моделі покладено удосконалення способу введення відходів переробки ефіроолійної сировини до складу кормів, що дозволяє знизити енергоємність технологічного процесу та зменшити ризики при відгодівлі тварин. Utility model patent. At the heart of utility model is improving of the method of the fuel-processing ethereality feedstock introduction into feeds that allows to reduce the energy intensity of the process and to decrease risks when fattening the animals.Документ Спосіб гранулювання кормових продуктів (Патент на корисну модель № 61475)(2011) Євтушенко, Олег Олександрович; Шаповаленко, Олег Іванович; Почеп, Володимир Анатолійович; Голота, Мар'яна БогданівнаПатент на корисну модель. В основу корисної моделі покладено удосконалення способу гранулювання кормових продуктів, що дозволяє знизити енергоємність технологічного процесу та покращити мікробіологічний стан корму. Utility model patent. At the heart of utility model is improving of the method of feeds granulation that allows to reduce the energy intensity of the process and to improve microbiological condition of feed.Документ Створення оптимальних кормових сумішей за хімічним складом(2016) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Почеп, Володимир Анатолійович; Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Пєтухова, Інна СергіївнаВ статті наведенні дослідження з визначенням основних хімічних показників якості кормової суміші із зернової та олійної сировини. Запропоновано використання оптимізації, при виробництві кормових сумішей з урахуванням їх хімічного складу і ціни. Отримані суміші володіють більш збалансованим хімічним складом в порівнянні з окремо взятими компонентами. The article studies pointing to the definition of basic chemical indicators of quality forage mixture of grain and oilseeds. The use of optimization in the production of feed mixtures based on their chemical composition and price. The resulting mixture has a balanced chemical composition compared to the individual components.Документ Теплофізичні характеристики гранульованих висівок та математичні моделі сушіння(2018) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Почеп, Володимир АнатолійовичУ статті наведена інформація щодо визначення теплофізичних характеристик (теплопровідності, теплоємності та температуропровідності) гранульованих пшеничних висівок та визначення математичних моделей їх сушіння. Визначено, що теплопровідність і теплоємність зразка гранульованих пшеничних висівок зростає при збільшенні температури з 20 до 60 °С від 0,862 до 1,016 Вт/(м·К) та з 661 до 1215 кДж/(кг·К) відповідно при вологості 10,0%. Така ж динаміка спостерігається і для вологості 15,0 % та 20,0%. Однак, температуропровідність гранульованих пшеничних висівок знижується із зростанням температури з 20∙10-7 до 12,9∙10-7 м2/с при вологості 10,0%, що відповідає опису ТФХ капілярно-пористих тіл. The article presents the information about determination of granulated wheat bran’s thermophysical characteristics (thermal conductivity, heat capacity and temperature conductivity) and mathematical models of their drying. It is determined that granulated wheat bran’s thermal conductivity and heat capacity grow from 0,862 to 1,016 W/(m•K) and from 661 to 1215 kJ/(kg•K) with increasing temperature from 20 to 60 °C respectively (humidity content of 10.0 %). The same dynamics is observed for humidity of 15.0 % and 20.0 %. However, the temperature conductivity of granular wheat bran decreases with increasing temperature from 20∙10-7 to 12,9∙10-7 m2/s at a humidity of 10.0 %, which corresponds to the description of capillary-porous bodies thermophysical characteristics.Документ Хімічний склад пряно-ароматичної та лікувально-профілактичної сировини(2008) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Почеп, Володимир АнатолійовичВ статті наведено інформацію про хімічний склад ефіроолійних культур. Ці рослини використовують у ветеринарії та в кулінарії. Кмин є максимально ефективною сировиною за цими властивостями (протеїн – 23,01 %, жир – 14,70 %). Використання ефіроолійних рослин може покращити якість продукції тваринного походження. In the article was produced information about chemical composition ethereality crops. These plants use in veterinary science and cookery. Cumin is maximally effective raw material in accordance with these properties (protein – 23,01 %, fat – 14,70 %). Application of ethereality crops may improve quality of animal production.Документ Якісні показники м’яти як нетрадиційної сировини для виробництва кормових добавок(2007) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Почеп, Володимир АнатолійовичВ статті наведено інформацію про термін «нетрадиційна сировина». Досліджено вплив сушіння м’яти як нетрадиційної сировини на її якісні показники. В статті є результати щодо її хімічного та амінокислотного складу та їх аналіз. Використання ефіроолійних рослин може покращити якість продукції тваринного походження. In the article was produced information about term «non-traditional raw materials». It was researched influence mint's drying as non-traditional raw materials at its qualitative adjectives. In the article was directed at its results of chemical and amino acid composition and its analysis. Application of ethereality crops may improve quality of animal production.