Перегляд за Автор "Ребець, Ростислав Борисович"
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Пельмені „Диво”(Патент на винахід 97061)(2011) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Сусяк, Вікторія Іванівна; Ребець, Ростислав БорисовичРозроблено пельмені, що містять цибулу ріпчасту свіжу, борошно пшеничне вищого гатунку, яйця курячі, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно на підсипку, олію рослинну, які відрізняються тим, що додатково містять червону рибу лосось, перець чорний мелений, водорість ламінарія, барвник "чорнила каракатиці”. Developed meat dumplings containing onion, fancy white wheat flour, eggs, salt, sugar, black sprinkling pepper, dusting flour, oil, characterized in that it further comprises salmon, black sprinkling pepper, water-plant laminariya, dye "inks of cuttle-fish".Документ Пельмені „Ексклюзив”(Патент на винахід 98269)(2012) Ребець, Ростислав Борисович; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаРозроблено пельмені, що містять цибулю ріпчасту свіжу, борошно пшеничне вищого гатунку, яйця курячі, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно на підсипку, олію рослинну, які відрізняються тим, що містять білу рибу судак, перець червоний мелений, водорість ламінарію, воду на гідратацію. Developed meat dumplings containing onion, fancy white wheat flour, eggs, salt, sugar, black sprinkling pepper, dusting flour, oil, characterized in that it further comprises white fish sudak, red sprinkling pepper, water-plant laminariya, water on hydratation.Документ Пельмені „Морські”(Патент на винахід 97062)(2011) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Сусяк, Вікторія Іванівна; Ребець, Ростислав БорисовичРозроблено пельмені, що містять цибулу ріпчасту свіжу, борошно пшеничне вищого гатунку, яйця курячі, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно на підсипку, олію рослинну, які відрізняються тим, що додатково містять креветки тигрові, гребінці морські, перець червоний мелений, водорість ламінарія, воду на гідратацію. Developed meat dumplings containing onion, fancy white wheat flour, eggs, salt, sugar, black sprinkling pepper, dusting flour, oil, characterized in that it further comprises tiger shrimps, scallops marine, red sprinkling pepper, water-plant laminariya, water on hydratation.Документ Пельмені „Особливі”(Патент на винахід 98578)(2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Ребець, Ростислав БорисовичРозроблено пельмені, що містять свинину жиловану жирну, цибулю ріпчасту свіжу, борошно пшеничне вищого гатунку, яйця курячі, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно на підсипку, олію рослинну, які відрізняються тим, що містять додатково котлетне м’ясо зі свинини, котлетне м’ясо з яловичини, водорість ламінарію, воду на гідратацію. Developed meat dumplings containing trimmed fat pork, onion, fancy white wheat flour, eggs, salt, sugar, black sprinkling pepper, dusting flour, oil, characterized in that it further comprises chop meat from pork, chop meat from a beef, water-plant laminariya, water on hydratation.Документ Сосиски “Класичні” (Патент на винахід № 99397)(Патент на винахід 99397, 2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Ребець, Ростислав БорисовичРозроблено сосиски, що містять яловичину першого сорту, свинину жиловану жирну, сіль кухонну, цукор-пісок, нітрит натрію, воду, які відрізняються тим, що додатково містять яблучний пектин високометоксильований, м’ясо куряче, суху молочну сироватку, харчову добавку „Сардельки комбі”.Документ Сосиски «Особливі» (Патент на винахід № 102000)(2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Ребець, Ростислав БорисовичРозроблено сосиски, щомістятьяловичинупершого сорту, свинину жилованужирну, сількухонну, цукор-пісок, нітритнатрію, воду, яблучний пектин високометоксильований, м'ясо куряче односортне, суху молочну сироватку, харчову добавку «Біофос-90», спецію «Дитяча». Developedsausages, which containbeefof first grade, porkfattrimmed, salt,sugar,sodium nitrite, water, apple pectin hightethoxylated, meatof chickensone variety, dry whey, food additive"Biofos-90",spice"Baby."Документ Сосиски «Унікальні» (Патент на винахід № 101999)(2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Ребець, Ростислав БорисовичРозроблено сосиски, що містять яловичину першого сорту, свинину жиловану жирну, сіль кухонну, цукор-пісок, нітрит натрію, воду, які відрізняються тим, що додатково містять яблучний пектин високометоксильований, м'ясо куряче односортне, суху молочну сироватку, харчову добавку «Камецель 4000», спецію «Дитяча» і спецію «Яловича». Developedsausages, which containbeefof first grade, porkfattrimmed, salt,sugar,sodium nitrite, water,which differ infurther comprising an apple pectin hightethoxylated, meatof chickensone variety, dry whey, food additive spice «Kametsel 4000», spice«Baby» and spice «Beef».Документ Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом(2011) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Філоненко, Михайло Ігорович; Ребець, Ростислав БорисовичОбгрунтована доцільність використання морських водоростей ламінарії в рецептурах пельменів на основі м`ясної та рибної сировини – креветок тигрових, морських гребінців, сьомги, судака з метою надходження до організму людиниз продуктами харчування йоду, селену, вітамінів, білка, макро- та мікроелементів, кислот омега-3. Для надання тісту ніжності застосовують «чорнило» каракатиці. The appropriateness of seaweed kelp in the dumplings recipes based of meat and fish raw - tiger prawns, scallops, salmon, perch to lyudynyz intakes of food iodine, selenium, vitamins, protein, macro and micronutrients, omega -3. To make dough tenderness used "ink" cuttlefish.Документ Удосконалення технології ромштексів із використанням добавок рослинного походження(2011) Ребець, Ростислав БорисовичДосліджено можливості стабілізації функціонально-технологічних показників у ромштексах за рахунок введення до рецептури добавок рослинного походження, що дозволяє збагачувати раціон харчування людини харчовими волокнами та продуктами з низьким вмістом жиру. Possibilities stabilizing functional and technological indicators in the round steak through the introduction to the recipe plant origin supplements that can enrich the human diet dietary fibers and foods that are low in fat.