Перегляд за Автор "Решетник, Софія Русланівна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Комплексна та якісна оцінка раціонів харчування у закладах ресторанного господарства(2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Кравчук, Надія Миколаївна; Шиш, Наталія Ігорівна; Решетник, Софія Русланівна; Гаврильченко, Поліна Михайлівна; Романюта, Андрій ВікторовичПроведено дослідження якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.Документ Парові рибні котлети з бататом (Деклараційний патент на корисну модель № 134975)(2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Решетник, Софія РусланівнаПарові рибні котлети з бататом, які відрізняються тим, що у якості філе риби використовують філе тріски, додатково містять батат та борошно рисове.Документ Парові рибні котлети з бататом (Патент на винахід № 120691)(2020) Дітріх, Ірина Вікторівна; Решетник, Софія РусланівнаПарові рибні котлети, що містять філе риби, яйця, сіль, які відрізняються тим, що як філе риби містять філе тріски, як яйця містять яйця перепелині, додатково містять картоплю батат та борошно рисове. Steamed fish cakes containing fish fillets, eggs, salt, which differ in that they are like fish fillets contain cod fillets, like eggs contain quail eggs, additionally contain sweet potatoes and rice flour.Документ Парові рибні котлети з топінамбуром (Патент на корисну модель № 139170)(2020) Дітріх, Ірина Вікторівна; Решетник, Софія РусланівнаПарові рибні котлети з топінамбуром, які відрізняються тим, що у якості філе риби використовується філе скумбрії, додатково містять топінамбур та борошно рисове. Steam fish cakes with Jerusalem artichoke, which differ in that they use mackerel fillets as fish fillets, additionally contain Jerusalem artichoke and rice flour.Документ Перспективи використання батату як функціонального інгредієнту(2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Решетник, Софія РусланівнаРозроблено рецептуру рибного кулінарного виробу «Парові рибні котлети з бататом» з поліпшеними органолептичними властивостями та підвищеною біологічною цінністю.The recipe of fish culinary product “Steamed fish cutlets with sweet potatoes” with improved organoleptic properties and high biological value has been developed.