Перегляд за Автор "Розборський, Є. В."
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вивчення кінетики зцукрювання крохмалю до мальтози шляхом застосування комбінацій ферментних препаратів(2006) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Розборський, Є. В.Встановлено кінетичні закономірності ферментативного зцукрювання кукурудзяного крохмалю в залежності від виду та походження ферментних препаратів та комбінацій їх сумісного застосування.Документ Видалення нерозчинних домішок у виробництві високомальтозних сиропів за допомогою флокулянтів(2009) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Розборський, Є. В.Наведено результати досліджень сорбційного очищення гідролізатів крохмалю від завислих домішок флокулянтом та сорбентами у виробництві високомальтозних сиропів. Для оцінки ефективності проведення процесу очищення гідролізатів сорбентами визначено швидкість фільтрування та розраховано ефект очищення гідролізатів. Встановлено технологічний режим процесу очищення високомальтозних гідролізатів від нерозчинних домішок.Документ Дослідження дії флокулянтів та природних сорбентів щодо видалення нерозчинних домішок із гідролізатів крохмалю(2009) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Розборський, Є. В.; Грабовська, Олена ВячеславівнаШляхом визначення швидкості фільтрування та ефекту очищення сиропів проведено порівняльну оцінку ефективності використання сорбентів та флокулянтів на етапі попереднього видалення завислих речовин. By determining the rate of filtration and purification effect syrups comparative assessment of the effectiveness of using sorbents and flocculants in pre-hung remove substances.Документ Дослідження технологічних умов очищення гідролізатів крохмалю флокулянтами та природними сорбентами(2009) Розборський, Є. В.; Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена ВячеславівнаДосліджено можливість застосування різних флокулянтів та природних сорбентів для видалення залишків неклейстеризованого та ретроградованого крохмалю, а також білкових речовин із гідролізатів крохмалю. The possibility of using different flocculants and natural sorbents for removal of retrograded starch and ungelatinized, as well as proteins of starch hydrolysates.Документ Дослідження технологічних умов очищення мальтозних гідролізатів крохмалю(2007) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Кириченко, В. В.; Розборський, Є. В.Розглянуто особливості гідролізу крохмалю з метою отримання мальтозних сиропів. Показано вплив різних технологічних умов очищення гідролізатів за допомогою флокулянтів та адсорбентів на якість мальтозних сиропів. The features of hydrolysis of starch are considered with the purpose of receipt of maltose syrups. Influence of different technological terms of cleaning of gidrolizatov is rotined by flokulyantov and adsorbents on quality of maltose syrups.Документ Оптимізація технологічних параметрів виробництва високомальтозної патоки(2008) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Кириченко, В. В.; Грабовська, Олена Вячеславівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Розборський, Є. В.Розроблено математичну модель, яка описує вплив вхідних параметрів процесу: дозування β-амілази, пуллуланази, грибної α-амілази, місця введення грибної α-амілази, загальної тривалості зцукрювання на накопичення мальтози в гідролізатах. Визначено оптимальні технологічні параметри процесу. Розроблено математичну модель процесу очищення гідролізатів від жиро-білкового комплексу за допомогою флокулянта “Полідез” та встановлено його оптимадьні параметри. A mathematical model that describes the effect of the input parameters of the process: dosing β-amylase, pullulanase, α-amylase, mushroom, mushroom site of injection α-amylase, the total duration of saccharification on the accumulation of maltose in the hydrolysates. The optimal technological parameters of the process. A mathematical model of the process of cleaning hydrolysates from fat-protein complex using flocculant "Polidez" and set its optimal parameters.Документ Оптимізація технологічних параметрів отримання високомальтозних сиропів із крохмалю(2008) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Розборський, Є. В.Визначено оптимальні технологічні параметри ферментативного зцукрювання кукурудзяного крохмалю у виробництві високомальтозних сиропів.Документ Оптимізація технологічних параметрів очищення високомальтозних сиропів від завислих домішок сорбентом сапоніт(2009) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Розборський, Є. В.Розглянуто питання підвищення ефективності очищення високомальтозних гідролізатів від нерозчинних домішок. Визначено оптимальні технологічні умови очищення гідролізатів крохмалю від завислих речовин сорбентом сапоніт.Документ Удосконалення способу очищення мальтозних сиропів від жиро-білкового комплексу(2007) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Розборський, Є. В.; Грабовська, Олена ВячеславівнаРозглянуто питання очищення гідролізатів від жиро-білкового комплексу флокулянтами полідез, аквадез, біодез, які в основі мають діючу речовину полігексаметиленгуанідин. Внаслідок дії флокулянтів жиро-білковий комплекс гідролізатів швидко коагулює і легко осаджується при центрифугуванні. В результаті значно підвищується швидкість фільтрування мальтозних гідролізатів. The question of cleaning hydrolysates from fat-protein complex flocculants polidez, aquadez, biodez which contain the active substance based polyhexamethyleneguanidine. As a result of flocculants fat-protein complex hydrolysates coagulates quickly and easily precipitated by centrifugation. As a result, significantly increases the rate of filtration maltose hydrolyzate.