Перегляд за Автор "Савчук, Наталія Іванівна"
Зараз показуємо 1 - 10 з 10
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання активних сушених дріжджів при виробництві булочних виробів(2005) Дробот, Віра Іванівна; Савчук, Наталія Іванівна; Білик, Олена АнатоліївнаНаведено огляд літератури щодо виробництва булочних виробів за прискореною технологією, досліджено якість активних сушених дріжджів, які представлені на ринку України. Визначено прискорення технологічного процесу та якість виробів при застосуванні активних сушених дріжджів та ферментного препарату Фунгаміл-Супер МА.Документ Використання картопляних пластівців у виробництві хлібобулочних виробів(2011) Василюк, А. В.; Дробот, Віра Іванівна; Білик, Олена Анатоліївна; Савчук, Наталія ІванівнаРозглянуто можливість використання картопляних пластівців з метою запобігання процесу черствіння хлібобулочних виробів. Встановлено, що застосування картопляних пластівців в кількості від 3 до 5% покращують органолептичні та фізико-хімічні показники якості хлібобулочних виробів. The possibility of using potato flakes to prevent staling process of bakery products. Found that the use of potato flakes in an amount of from 3 to 5% improved organoleptic and physico-chemical quality of bakery products.Документ Вплив ферментного препарату BEL’ASE F10-2500 на хлібопекарські властивості борошна і якість хліба(2004) Білик, Олена Анатоліївна; Савчук, Наталія Іванівна; Дробот, Віра ІванівнаНаведено доцільність застосування ферментного препарату BEL’ASE F10-2500 у разі покращання якості хлібобулочних виробів з пшеничного борошна з середньою по силі клейковиною і нормальною автолітичною активністю в кількості 0,0005 % до маси борошна.Документ Застосування картоплепродуктів в хлібопеченні(2009) Бахтирьов, С. Д.; Білик, Олена Анатоліївна; Савчук, Наталія Іванівна; Дробот, Віра ІванівнаРозглянуто можливість використання картоплепродуктів з метою затримання черствіння хлібобулочних виробів. Застосування картопляних пластівців в кількості 5% до маси борошна затримує черствіння на 35% порівняно з контролем.Документ Застосуйте порошкоподібні комплексні поліпшувачі(2000) Дробот, Віра Іванівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Савчук, Наталія Іванівна; Чагаров, Олександр МиколайовичРобота присвячена розробці комплексних порошкоподібних покращувачів, ефективних при переробці пшеничного борошна зі слабкою клейковиною і підвищеною автолітічною активністю. В якості компонентів комплексних покращувачів використовували ферментні препарати фірми «Novo Nordisk». Зроблено висновки про поліпшення фізико-хімічних показників якості хліба, а також про уповільнення його черствіння.Документ Картопляні пластівці у хлібобулочних виробах(2009) Дробот, Віра Іванівна; Білик, Олена Анатоліївна; Савчук, Наталія Іванівна; Бахтирьов, С. Д.Для подовження свіжості доцільність застосування картопляних пластівців в хлібобулочних виробах в кількості від 5 до 15 % до маси борошна.Документ Новий поліпшувач для хлібобулочних виробів з соєвими продуктами(2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Махинько, Валерій Миколайович; Савчук, Наталія Іванівна; Дробот, Віра ІванівнаПроведено порівняння поліпшувачів, які можуть бути використані в технології хліба з додаванням продуктів переробки сої. Показана доцільність використання поліпшувачів у кількості 0,01 % для підвищення якості готових виробів. Comparison of improvers, which can be used in technology of bread with the addition of products of processing of a soya. The expediency of using improvers in the amount of 0.1 % to improve the quality of finished products.Документ Поліпшення якості борошна із слабкою клейковиною на борошномельних підприємствах(2001) Дробот, Віра Іванівна; Савчук, Наталія Іванівна; Чагаров, Олександр МиколайовичВ статті наведено рекомендації по застосуванню аскорбінової кислоти та ферментних препаратів для корекції хлібопекарських властивостей борошна.Документ Поліпшувач для хлібобулочних виробів з соєвими продуктами (Патент на винахід № 58883)(2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Махинько, Валерій Миколайович; Дробот, Віра Іванівна; Савчук, Наталія ІванівнаВинахід призначений для поліпшення якості готових виробів при виробництві хліба підвищеної харчової та біологічної цінності з соєвими продуктами. Технічним результатом є створення поліпшувача, який не містить небезпечних для здоров'я людини компонентів і дає змогу отримувати хліб великого об'єму за рахунок використання ферментних препаратів (Глюзім, Фунгаміл, Пентопан) і соєвого солоду. The invention is intended to improve the quality of finished products in the production of bread of high nutritional and biological value with soy products. The technical result is the creation of an improver that does not contain components hazardous to human health and allows you to get a large volume of bread through the use of enzyme preparations (Gluzyme, Fungamyl, Pentopan) and soybean malt.Документ Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів(2002) Савчук, Наталія ІванівнаДисертація присвячена розробленню композиції порошкоподібних хлібопекарських поліпшувачів на основі ферментних препаратів, удосконаленню технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями, подовженню термінів зберігання хліба. The thesis is devoted to development of powdery composition bread improvers based enzymes, improvement Technology bread flour with reduced baking properties lengthening the shelf life of bread.