Перегляд за Автор "Сидоренко, Валентин Олегович"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання води у виноробній промисловості(2022) Сидоренко, Валентин Олегович; Величко, Володимир Омелянович; Бабич, Ірина МихайлівнаПроцедура регідратації дріжджів у виноробстві займає одне з найважливіших місць. Залежно від того, наскільки правильно буде проведений цей етап, залежить якість готового продукту.Документ Дослідження впливу альтернативних матеріалів для витримки на якість ординарних коньяків(2023) Сидоренко, Валентин ОлеговичДокумент Локальний сорт винограду Закарпаття(2023) Сидоренко, Валентин Олегович; Бутузов, Фiлiпп Андрiйович; Бабич, Ірина МихайлівнаДокумент Обґрунтування технологічних прийомів при виробництві вітчизняних коньяків(2021) Сидоренко, Валентин Олегович; Бабич, Ірина Михайлівна; Маринченко, Віктор ОпанасовичДокумент Про розвиток виноградарства та виноробства на Закарпатті(2024) Сидоренко, Валентин Олегович; Бутузов, Фiлiпп Андрiйович; Бабич, Ірина МихайлівнаМетою досліджень було наукове обгрунтування і удосконалення технології ігристих вин із сортів винограду, що вирощують в Закарпатській області.Документ Проект цеху підготовки інгредієнтів та їх купажування з удосконаленням технології ординарних коньяків потужністю 110 тис. пляшок на рік(2021) Сидоренко, Валентин ОлеговичДокумент Процес купажування у виробництві коньяків(2022) Сидоренко, Валентин Олегович; Величко, Володимир Омелянович; Пилипенко, Олексій Юрійович; Бабич, Ірина МихайлівнаОбгрунтовано інноваційну технологію періодичного купажування коньяків, а саме установку для змішування інгрідієнтів у потоці, з використанням таких компонентів як спиртовані води, цукровий сироп, духм’яні води, коньячні спирти, цукровий колер.