Перегляд за Автор "Філіппова, Альона Юріївна"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства(2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Іскандарова, Ірина Романівна; Бережна, Тетяна Олегівна; Філіппова, Альона ЮріївнаРозглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства. The method of assessing the quality of food rations in restaurants is considered.Документ Перспективи використання настоїв чаю у технології наливок(2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Бережна, Тетяна Олегівна; Іскандарова, Ірина Романівна; Філіппова, Альона ЮріївнаНаведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв чаю у технології наливок. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions of tea in the technology of liqueurs.Документ Перспективи використання чайної продукції у технології наливок(2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Іскандарова, Ірина Романівна; Бережна, Тетяна Олегівна; Філіппова, Альона ЮріївнаНаведено результати експериментальних досліджень антиоксидантної активності водно-спиртових настоїв чайної продукції у технології наливок. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions of tea products in the technology of liqueurs.Документ Розроблення технології бісквітного напівфабрикату з використанням рослинної сировини для кафе-кондитерської в м. Суми(2021) Філіппова, Альона ЮріївнаДокумент Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131068)(2019) Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович; Філіппова, Альона ЮріївнаСклад низькокалорійного вершкового крему з обліпихою, що містить масло вершкове та підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач використовується глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить обліпихове пюре, суху сироватку, корицю мелену. The composition of a low-calorie butter cream with sea buckthorn containing butter and a sweetener, which differs in that glucose-fructose syrup is used as a sweetener and additionally contains sea buckthorn puree, dry whey, ground cinnamon.Документ Шляхи покращення класичної рецептури вершкового крему(2018) Філіппова, Альона Юріївна; Польовик, Володимир Вікторович; Юрченко, Д. А.; Корецька, Ірина ЛьвівнаПріоритетним напрямком стало створення нового асортименту кремів з використанням рослинної сировини, зокрема обліпихи.Документ Інноваційні технології водно-спиртових настоїв у закладах ресторанного господарства(2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Філіппова, Альона Юріївна; Іскандарова, Ірина Романівна; Бережна, Тетяна ОлегівнаНаведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.