Перегляд за Ключові слова "craft production"
Зараз показуємо 1 - 10 з 10
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Implementation of the production of craft soft drinks at the hospitality enterprise(2024) Yehorov, Andrii; Sharan, Larysa; Sharan, AndriiКвас – традиційний український напій, який відноситься до «здорових» напоїв і є улюбленим продуктом. Цей напій подобається споживачам різних вікових груп. Його традиційний рецепт включає різноманітні інгредієнти, але основними є вода, цукор і дріжджі, а також підсушений житній хліб тощо. Пропонуємо вдосконалити технологію приготування квасу з використанням етнічної та місцевої харчової сировини, а саме столового буряка та бузини. Тому, запровадивши в готелі власне виробництво крафтових безалкогольних напоїв, ми зможемо отримувати додатковий прибуток, продаючи продукцію через роздрібну мережу, співпрацюючи з іншими закладами гостинності та використовуючи її як сувенір чи комплімент від компаніїДокумент The relevance of craft beverage production based on buttermilk(2023) Shymanyuk, Illia; Grek, Olena; Tymchuk, AllaRelevant trend in craft production is the organization of complex processing of buttermilk into dessert drinks, including those with increased viscosity with various plant ingredients, the purpose of which is to enrich the product, give it a fuller taste, increase shelf life, and change organoleptic characteristics. Актуальним напрямом у крафтовому виробництві є організація комплексного перероблення маслянки на десертні напої, в тому числі з підвищеною в’язкістю із різними рослинними інгредієнтами, метою додавання яких є збагачення продукту, надання повноти смаку, підвищення термінів зберігання, зміна органолептичних показників.Документ Крафтова виноробня при готельному підприємстві(2024) Кравченко, Ростислав Романович; Лявинець, Георгій Михайлович; Люлька, Олександр МиколайовичУ роботі проаналізовано можливість впровадження квафтової виноробні при готельному підприємствіДокумент Нетрадиційна сировина у виробництві пива(2022) Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина МихайлівнаВиробництво крафтового пива передбачає використання лише натуральних інгредієнтів. Пивовари здійснюють пошук нових джерел для розширення асортименту пива з оригінальними органолептичними властивостями. Тому актуальним завданням є часткова заміна хмелю на нетрадиційну сировину.Документ Розвиток концепцій промислового виробництва(2013) Колос, Ірина ВасилівнаСистематизовано теоретико-методичні положення концепцій промислового виробництва з виокремленням їх пріоритетів: кустарного, масового, ощадливого. Доведено доцільність впровадження принципів ощадливого виробництва в практику вітчизняних промислових підприємств. Systematize theoretical and methodological position of concepts of industrial production with the release of their priorities: handicraft, mass, lean. The expediency of introducing the principles of lean manufacturing practices in the domestic industry.Документ Розробка системи моніторингу безпечності виробництва лассі у закладі ресторанного господарства(2022) Біловол, Вероніка Борисівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока(2023) Національний університет харчових технологійУданому виданні представлено програма та тези матеріалів доповідей міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока», яка проводиться Національним університетом харчових технологій в рамках проведення виставки технологій для харчової промисловості Inprodmash & Upakovka. Проведення конференції направлене на обговорення сучасних трендів і стратегії розвитку м’ясної і молочної промисловості та крафтових виробництв, в галузі переробки продуктів тваринництва, актуальних технологій та інновацій м'ясо та молоко переробної галузі, світового та регіонального ринку харчових виробництв, використання харчових добавок, інноваційних складових створення пакувального обладнання, способів консервування і зберігання сировини і продукції в м'ясо і молокопереробної галузі, їх адаптації сфері гостинності та туристичному бізнесу, визначення перспективних інновацій з харчових технологіях та продукції для НоReCa в туризмі в Україні та світі, розвитку економіки та менеджменту виробництв різної продуктивності. Конференція направлена на обмін думками щодо тенденційрозвитку та перспектив м’ясо та молокопереробної галузей , крафтових виробництв, налагодження шляхів співпраці наукових установ для формування науково-практичних засад розвитку харчових виробництв, їх взаємодії з сферою гостинності та екотуризму. В програмі та матеріалах конференції представлено світові та регіональні тенденції впровадження інновації нормативного регулювання харвоих виробництв, освітньої діяльності та перспектив м’ясної і молочної галузей та розроблення нішової продукції для НоReCa в туризмі в Україні та світі.Документ Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока(2024) Національний університет харчових технологійУданому виданні представлено програма та тези матеріалів доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока», яка проводиться Національним університетом харчових технологій в рамках проведення днів харчової промисловості Inprodmash & Upakovka та святкування 140-ї річниці Національного університету харчових технологій. Проведення конференції направлене на обговорення сучасних трендів і стратегії розвитку м’ясної і молочної промисловості та крафтових виробництв, в галузі переробки продуктів тваринництва, актуальних технологій та інновацій м'ясо та молоко переробної галузі, світового та регіонального ринку харчових виробництв, використання харчових добавок, інноваційних складових створення пакувального обладнання, способів консервування і зберігання сировини і продукції в м'ясо і молокопереробної галузі, їх адаптації сфері гостинності та туристичному бізнесу, визначення перспективних інновацій з харчових технологіях та продукції різних сфер ринку споживання. Конференція направлена на обмін думками щодо тенденцій розвитку та перспектив м’ясо та молокопереробної галузей, в тому числі крафтових виробництв, налагодження шляхів співпраці наукових установ для формування науково-практичних засад розвитку харчових виробництв, їх взаємодії з сферою гостинності. В програмі та матеріалах конференції представлено світові та регіональні тенденції впровадження інновації нормативного регулювання харчових виробництв, освітньої діяльності та перспектив м’ясної і молочної галузей.Документ Формування інноваційного продукту гастрономічного туризму(2024) Кузьменко, Єлизавета АндріївнаДокумент Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі(2022) Національний університет харчових технологійУ даному виданні представлено програма та тези матеріалів доповідей міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі», яка проводиться Національним університетом харчових технологій і присвячена 55-й річниці створення кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів. Проведення конференції направлене на обговорення сучасних трендів і стратегії розвитку харчової промисловості та крафтових виробництв, зокрема в м’ясопереробній галузі та переробки продуктів тваринництва, актуальних технологій та інновацій м'ясопереробної галузі, світового та регіонального ринку харчових виробництв, використання харчових добавок, інноваційних складових створення пакувального обладнання, способів консервування і зберігання сировини та продукції в харчовій галузі, їх адаптації сфері гостинності та туристичному бізнесу, визначення перспективних інновацій з харчових технологіях та продукції для НоReCa в туризмі в Україні та світі, розвитку економіки т аменеджменту індустрії гостинності. Конференція направлена на обмін думками щодо тенденцій розвитку та перспектив м’ясопереробної галузі, крафтових виробництв, налагодження шляхів співпраці наукових установ, регіональних крафтових і високопродуктивних виробництв для формування науково-практичних засад розвитку харчових виробництв, їх взаємодії з сферою гостинності та екотуризму. В програмі та матеріалах конференції представлено світові та регіональні тенденції, інновації, перспективи м’ясопереробної галузі та харчових виробництв різної продуктивності в сфері гостинності та розроблення нішової продукції для НоReCa в туризмі в Україні та світі. This publication presents the program and summaries of the reports of the international scientific and practical conference "Innovative technologies and prospects for the development of the meat processing industry", which is held by the National University of Food Technologies and is dedicated to the 55th anniversary of the establishment of the Department of Meat and Meat Products Technology. The holding of the conference is aimed at discussing modern trends and strategies for the development of the food industry and craft industries, in particular in the meat processing industry and the processing of livestock products, current technologies and innovations in the meat processing industry, the global and regional food industry market, the use of food additives, innovative components of creation packaging equipment, methods of preservation and storage of raw materials and products in the food industry, their adaptation in the field of hospitality and tourism business, identification of promising innovations in food technologies and products for NoReCa in tourism in Ukraine and the world, development of the economy and management of the hospitality industry. The conference is aimed at exchanging opinions on the development trends and prospects of the meat processing industry, craft industries, establishing ways of cooperation between scientific institutions, regional craft and high-performance industries for the formation of scientific and practical foundations for the development of food industries, their interaction with the field of hospitality and ecotourism. The program and materials of the conference present global and regional trends, innovations, perspectives of the meat processing industry and food industries of various productivity in the field of hospitality and the development of niche products for NoReCa in tourism in Ukraine and the world.