Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження реологічних властивостей заварок і хмельових заквасок
    (2012) Юрчак, Віра Гаврилівна; Рак, Валентина Петрівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Яйко, М. О.
    Досліджено реологічні властивості заварок, приготовлених за співвідношення борошна і хмельового відвару 1:2 та 1:3, і хмельових заквасок з їх використанням. Визначена в’язкість заварок після заварювання та оцукрення, заквасок з різним вмістом борошна 6 та 12 % після замішування та бродіння. The rheological properties of welding that were prepared with proportion of flour and extract 1:2 and 1:3 and hop leaven have been researched. The welding viscosity after kneading and saccharification has been determined as well as leaven with flour content 6 and 12 % after kneading and fermentation.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження реологічних характеристик клейстерів окисненого крохмалю
    (2010) Грабовська, Олена Вячеславівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Парняков, Олексій Сергійович
    Наведено результати досліджень структурно-механічних характеристик клейстерів крохмалю, окисненого пероксидом водню за типовою схемою та з використанням поля НВЧ. Встановлено вплив концентрації крохмалю на утворення структурованих систем.
  • Ескіз
    Документ
    Використання солодових екстрактів у продуктах ко-екструзії
    (2004) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Піддубний, Володимир Антонович
    Досліджено можливість застосування солодових екстрактів як біологічно активних добавок до начинки при виробництві продуктів ко-екструзії. Встановлене раціональне дозування екстрактів, що підвищує харчову цінність готового продукту і забезпечує потрібні структурно-механічні та високі органолептичні характеристики начинок.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту
    (2012) Дробот, Віра Іванівна; Ігнатченко, Д. Ю.; Прокопенко, Алла Дмитрівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
    Досліджено структурно-механічні властивості емульсій для заварних пряників з використанням житньо-солодового екстракту.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження фізико-хімічних властивостей меду різного походження
    (2012) Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Воловик, Людмила Сергіївна; Максімова, Ірина Миколаївна; Ковалевська, Н. О.; Янюк, Тетяна Іванівна
    Досліджено електропровідність, кислотність, pH, в’язкість, масову частку води і відновлюючих сахарів, діастазне число та органолептичні показники для гречаного, соняшникового, квіткового і акацієвого меду врожаю 2011 року, зібраних у Вінницькій області. Визначено характер процесів структуроутворювання в цих зразках. Отримані результати порівняні з данними національних стандартів України.