Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Конференц-сервіс в готелях ділового призначення(2014) Кравчук, Наталія Миколаївна; Савченко, Вікторія ВолодимирівнаДосліджено і обгрунтовано необхідність створення готелів ділового призначення з підвищеними вимогами до конференц-сервісу. The necessity of creating hotels of business purpose with the increased requirements for a conference service has been explored and substantiated.Документ Дослідження вмісту пектину в солодких стравах, напоях та соусах з біологічно-активними харчовими добавками(2000) Кравчук, Наталія Миколаївна; Шевченко, О. В.Досліджено можливість збагачення пектином нових солодких страв, напоїв та соусів, що набувають лікувально-профілактичних властивостей.The possibility of enrichment pectin new desserts, beverages and sauces, which have therapeutic and prophylactic properties.Документ Проблеми культури харчування сучасного українця(2010) Кравчук, Наталія МиколаївнаДослідження проблем харчування сучасного українця та вплив культури харчування на якість життя. Research of nutrition problems of modern Ukrainian and influence on life quality.Документ Розробка рецептур солодких страв, напоїв та соусів лікувально-профілактичного призначення(2000) Кравчук, Наталія Миколаївна; Грищенко, І. М.; Шевченко, Ольга ВолодимирівнаРозроблено рецептури солодких страв та напоїв лікувально- профілактично призначення на основі біологічно активної добавки вітапектин. Invented recipe of sweet dishes and drinks for medical and prophylactically usage based on biologically active ingredient vitapectin.Документ Поліпшення якості овочевих страв(1998) Кравчук, Наталія Миколаївна; Грищенко, І. М.; Шевченко, О. В.Дослідження використання соєвих продуктів для виробництва страв із овочів та кулінарних соусів. Research of use soya products for production dishes from vegetables and souses.Документ Технологічні особливості виготовлення нових виробів, смажених у фритюрі, на вдосконалених апаратах типу АП-600 та АЖЗП-М(1996) Грищенко, І. М.; Кравчук, Наталія Миколаївна; Юліна, А. І.Розширення асортименту та вдосконалення технології виробів,смажених у фритюрі на автоматах типу АП-600 АЖЗП-М. Increase of assortment and improvement of production technology, fried in fritture in the automat type AP-600 AJZP-M.Документ Застосування оптимізаційного моделювання при визначенні щільностей посадки об’єктів полікультури за виписаного вирощування риби в ставках(1999) Медведєв, Микола Георгійович; Кравчук, Наталія Миколаївна; Третяк, О. М.Запропонована математична модель оптимізації щільностей зариблення нагульних ставів.Документ Математичне та комп’ютерне моделювання при розробці ресурсозаощаджуючих технологій ведення товарного рибництва(1999) Медведєв, Микола Георгійович; Кравчук, Наталія МиколаївнаРозробляються технології ведення рибництва з допомогою математичного та комп’ютерного моделювання. Developed technologies for aquaculture using mathematical and computer modeling.