Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Ідентифікація ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами харчової промисловості(2016) Скопенко, Наталія Степанівна; Лисенко (Звьоздочкіна), Олена АнатоліївнаВ роботі визначено, що сегментація ринку є одним із найважливіших інструментів досліджень, спрямованих на виявлення ринкових можливостей розвитку. Виявлено, що при визначенні сегментів ринку і їх оцінки сутність ризику полягає в тому, що спостерігається невідповідність фактичної структури, розмірів і поведінки цільового ринку прогнозованим і, відповідно, розкривається неадекватна стратегія виходу на ринок. виділено комплекс елементарних ризиків, які можуть виникнути на етапах вибору цільового ринку і основні чинники, що їх викликають. The paper identifies market segmentation is one of the most important research tools aimed at identifying market opportunities for development. It is revealed that when determining market segments and their assessment, the essence of risk is that there is a mismatch between the actual structure, size and behavior of the target market and the forecast and, accordingly, reveals an inadequate market entry strategy. the complex of elementary risks which can arise at stages of a choice of the target market and the basic factors causing them is allocated.Документ Сучасний стан та перспективи розвитку бурякоцукрової галузі України на основі формування інтегрованих компаній(2010) Скопенко, Наталія СтепанівнаУ статті проведено аналіз діяльності бурякоцукрової галузі України, визначено сучасний стан та перспективи розвитку галузі на основі формування та розвитку інтегрованих об 'єднань. The analysis of activity of beet sugar industry of Ukraine is conducted in the article, the modern stat and prospects of development of industry are defined on the basis of forming and development of integrate associations.Документ Сучасні проблеми та основні напрями подолання негативних тенденцій розвитку АПК України(2011) Скопенко, Наталія СтепанівнаРозглянуто сучасні проблеми розвитку агропромислової сфери країни. Визначено можливі шляхи подолання негативних тенденцій у агропромисловому секторі економіки України та обгрунтовано доцільність створення інтегрованих структур. The modern problems of industries of agroindustrial sphere. The possible ways of overcoming of negative progress of agroindustrial sector of economy of Ukraine trends are certain and expediency of creation of integrated structures is reasonable.Документ Особливості розвитку інтеграційної взаємодії підприємств харчової промисловості України(2014) Скопенко, Наталія СтепанівнаФормування та розвиток інтегрованих структур є дієвим напрямом підвищення ефективності діяльності підприємств агропромислового комплексу в цілому та харчової промисловості зокрема. Галузеві особливості зумовлюють доцільність певних пріоритетних напрямків інтеграційної взаємодії між підприємствами харчової промисловості та іншими суб’єктами ринку. Здійснено прогноз розвитку інтеграційної взаємодії підприємств харчової промисловості, визначено наміри суб’єктів господарювання та ефективний інструментарій інтеграції залежно від етапу розвитку галузі. Integrated structures forming and their development is an effective area of improving the efficiency of agricultural enterprises in general and the food industry in particular. Specific features of this sector determine the feasibility of the priorities of integrational interaction between the food industry enterprieses and other market players. A forecast of integrational interaction of the food industry is made, issues of businesses and efficient tools of integration, depending on the stage of development of the industry are developed. There are some examples. Active integration, expansion by creating separate business units, integration in related field only if there is occurrence of synergy or as part of resource support is appropriate for beverage - energytonik producers, bottled drinking water, frozen food, pastry, organic products manufacturers. For producers of wines, alcoholic drinks, mineral water?flour we suggest horizontal and vertical integration, acquisitions of competitors, participation in various associations (unions, associations), diversification of production. For bread producers and bakery products, oils and fats, dairy and meat products, sugar, confectionery, processed fruit and vegetables we propose horizontal and vertical integration, diversification of production decline, disintegration through the provision or salling of non-core assets. For beer manufacturers and tobacco is urgent to use transnational integration, integration in other industries through the provision of disintegration or selling of non-core assets.Документ Місце та роль харчової промисловості в господарському комплексі України(2011) Скопенко, Наталія СтепанівнаМетою статті поставлена задача визначити місце та роль харчової промисловості в господарському комплексі України на сучасному етапі її розвитку та дослідити основні конкурентні переваги та недоліки окремих галузей харчової промисловості. The purpose of the article is tasked to determine the place and role of the food industry in the economic sector of Ukraine at the present stage of its development and to explore the main competitive advantages and disadvantages of certain sectors of the food industry.Документ Агропромисловий сектор : сучасний стан, тенденції та перспективи розвитку(2011) Скопенко, Наталія СтепанівнаРозглянуто сучасний стан, тенденції та перспективи розвитку АПК та харчової промисловості України. Доведено, що основним напрямком подолання негативних тенденцій в агропромисловому секторі є розвиток інтеграційних зв’язків та побудова на їх основі інтегрованих об’єднань. The current status, trends and prospects of agriculture and food industry in Ukraine. It is proved that the main focus of overcoming the negative trends in the agricultural sector is the development of integration and building relationships based on these integrated groups.Документ Особливості формування та розвитку інтегрованих структур у харчовий промисловості України(2010) Скопенко, Наталія СтепанівнаРозглянуто особливості формування та розвитку інтегрованих структур у харчовій промисловості України. Визначено позиціювання окремих галузей харчової промисловості на кривій консолідації, досліджено сучасні тенденції консолідації та інтеграції вітчизняних компаній харчової промисловості. The features of forming and development of associations are considered in food to industry of Ukraine. Positioning of separate industries of food industry is certain on the crooked consolidation, the modern tendencies of consolidation and integration of domestic companies of food industry are investigational.Документ Основні причини, переваги та недоліки формування інтегрованих структур в харчовій промисловості України(2010) Скопенко, Наталія СтепанівнаУ статі розглянуто основні причини формування інтегрованих структур в харчовій промисловості України, досліджено переваги та недоліки функціонування інтегрованих об'єднань. In the article principal reasons of forming of integrated structures are considered in food industry of Ukraine, advantages and lacks of functioning of associationsДокумент Перспективи розвитку АПК України на основі формування інтегрованих структур(2010) Скопенко, Наталія СтепанівнаРозглянуто теоретичні основи формування інтеграційних об’єднань в АПК. Визначено передумови створення інтегрованих формувань. З'ясовано перспективи розвитку АПК України на основі формування інтегрованих структур. Theoretical bases of forming of integration associations are considered in agroindustrial complex . Pre-conditions of creation of the computer-integrated formings are certain. The prospects of development of agroindustrial complex of Ukraine are found out on the basis of forming of computer-integrated structures.Документ Сучасний стан та перспективи розвитку харчової промисловості України на основі формування інтегрованих структур(2011) Скопенко, Наталія СтепанівнаУ статті визначено сучасний стан та перспективи розвитку харчової промисловості України. Розглянуто особливості формування та розвитку інтегрованих об'єднань в АПК та харчовій промисловості країни. Запропоновано для подолання негативних тенденцій в АПК та харчовій промисловості України посилення інтеграційних зв’язків та побудова на їх основі інтегрованих об’єднань The present state and prospects of development of food industry of Ukraine is certain in the articles. The features of forming and development of integrated associations are considered in an agroindustrial complex and food industry of country. It is offered for overcoming of negative tendencies in an agroindustrial complex and food industry of Ukraine of strengthening of integration connections and construction on their basis of integrated associations.