Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Improvement technologies of aqueous-alcoholic infusions for the production of syrups
    (2017) Kuzmin, Oleg; Kovalchuk, Yana; Velichko, Vladimir; Romanchenko, Natalia
    The most promising sources of natural antioxidants for usage in syrups technology for impregnation of confectionery product were defined.
  • Ескіз
    Документ
    Разработка технологии бисквитного полуфабриката специального назначения с использованием сахарозаменителя изомальтитола
    (2013) Дорохович, Виктория Витальевна; Абрамова, Асьят Георгиевна
    Установлено влияние сахарозаменителя изомальтитола на пенообразующую способность меланжа и стабильности пены. Исследовано физико-химические и структурные показатели готовых бисквитов на основе изомальтитола. It has been studied the effect of the sugar replacers’ isomaltitol on foaming capacity of egg melange and foam stability. Physical, chemical and structural indicators of ready-made biscuits on the basis of isomaltitol have been researched.
  • Ескіз
    Документ
    Теплопоглощение при выпечке бисквита
    (1977) Бондаренко, Евгения Григорьевна; Дорохович, Антонелла Николаевна; Михелев, Абрам Аронович
    В статье исследованы процессы теплопоглощения при выпечке бисквита. Подобран рациональный режим выпечки, при котором снижаются потери от упекания, что увеличивает выход продукта и уменьшает расход тепла. The article investigates the processes of heat absorption during baking biscuits. Selected rational regime of baking, to decrease the loss, which increases the output of the product and reduces the consumption of heat.
  • Ескіз
    Документ
    Использование антиадгезионной картона при выпечке бисквитного полуфабриката
    (1980) Дорохович, Антонелла Николаевна; Бондаренко, Евгения Григорьевна
    Статья посвящена исследованию процессов приготовления бисквитного полуфабриката различной массы и установлению конца выпечки и определение количества необходимого тепла. Приведены и проанализированы температурные кривые в различных слоях бисквитного полуфабриката. The article deals with semi-finished biscuit cooking processes of various masses and setting the end of baking and the definition of the right heat. Presented and analyzed temperature curves in the different layers of sponge semi-product.
  • Ескіз
    Документ
    Кинетика теплопритоков при выпечке бисквитного полуфабриката
    (1977) Бондаренко, Евгения Григорьевна; Дорохович, Антонелла Николаевна; Декуша, Леонид Васильевич; Федоров, Владимир Гаврилович; Михелев, Абрам Аронович
    Статья посвящена исследованию кинетики теплопритоков при выпечке бисквитного полуфабриката и установлению доли лучевого и конвективного теплопритоков. This article is devoted to research the kinetics of heat when baking sponge preparations and installation of radiant and convective particle heat.