Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Improvement of alcoholic beverages technology for restaurant business(2020) Kuzmin, Oleg; Mishurovskyi, AnatoliiThe purpose of the work is to develop the scientific basis of antioxidant activity of water-alcohol infusions from plant raw materials and to identify the most promising plants as sources of natural antioxidants in the creation of alcoholic cocktails in restaurants.Документ Prospects for the use of alcohol infusions in alcoholic beverage technologies for restaurants(2020) Kuzmin, Oleg; Rudyi, VladyslavThe purpose of the work is to develop the scientific bases of antioxidant activity of water-alcohol infusions from vegetable raw materials and to identify the most promising plants as sources of natural antioxidants in the creation of alcoholic beverages in restaurants.Документ Удосконалення технології алкогольних коктейлів в закладах ресторанного господарства(2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Естрін, Олексій СергійовичДосліджена антиокислювальна здатність настоїв з рослинної сировини для удосконалення технології алкогольних коктейлів. Antioxidant ability of infusions from vegetable raw materials for improvement of technology of alcoholic cocktails is investigated.Документ Розробка технології кремів для закладів ресторанного господарства(2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Ліпко, Катерина Вікторівна; Очеретна, Альона Василівна; Дідоша, Анна ІванівнаДосліджено антиоксидантну активність рослинної сировини для технології кремів у закладах ресторанного господарства. The antioxidant activity of plant raw materials in the technology of cream for restaurants.Документ Розробка технології водно-спиртових настоїв для закладів ресторанного господарства(2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Очеретна, Альона Василівна; Дідоша, Анна Іванівна; Рагулін, Олександр ДмитровичДосліджено антиоксидантну активність рослинної сировини у технології водно-спиртових настоїв для закладів ресторанного господарства. The antioxidant activity of plant raw materials in the technology of water-alcohol infusions for restaurants.