Патенти ІПДО
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19771
Переглянути
Документ Штам бактерій Lactobacillus acidophilus, що використовується у виробництві заквашу вальних культур для сичужних сирів (Патент на винахід № 91417)(2008) Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія МихайлівнаПредставлено матеріали щодо новизни та права отримання патенту на використання у заквашувальних культурах для виробництва сирів нового штаму бактерій.Документ Штам бактерій Lactobacillus casei ssp. Rhamnosus, що використовується у виробництві заквашувальних культур для твердих і напівтвердих сичужних сирів (Патент на винахід № 85149)(2008) Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія МихайлівнаПредставлено матеріали щодо новизни та права отримання патенту на використання у заквашувальних культурах для виробництва сирів нового штаму бактерій.Документ Штам бактерій Lactobacillus helveticus, що використовується у виробництві заквашувальних культур для твердих сичужних сирів (Патент на винахід № 76906)(2006) Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана ВасилівнаПредставлено матеріали щодо новизни та права отримання патенту на використання у заквашувальних культурах для виробництва сирів нового штаму бактерій.