Патенти ІПДО

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19771

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Хліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель № 120601)
    (2017) Пашова, Наталя Вячеславівна; Волощук, Галина Іванівна
    Розроблено рецептуру житнього заварного хліба з підвищеною, харчовою та біологічною цінністю, завдяки застосуванню порошку топінамбура та знежиреного борошна горіха волоського, що дає змогу розширити асортимент виробництва хліба з подовженим терміном свіжості. A recipe for rye bread welding made with high, nutritional and biological value has been developed, due to the use of topinambur powder and low-fat flour of walnut nuts, which makes it possible to expand the assortment of bread production with еxtension of freshness.
  • Ескіз
    Документ
    Хліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель № 120600)
    (2017) Пашова, Наталя Вячеславівна; Волощук, Галина Іванівна
    Розроблено рецептуру житнього заварного хліба з підвищеною, харчовою та біологічною цінністю, завдяки застосуванню порошку топінамбура та знежиреного борошна гарбузового насіння, що дає змогу розширити асортимент виробництва хліба з подовженим терміном свіжості. A recipe for rye bread welding made with high, nutritional and biological value has been developed, due to the use of topinambur powder and low-fat flour of pumpkin seeds, which makes it possible to expand the assortment of bread production with еxtension of freshness.
  • Ескіз
    Документ
    Хліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель № 120604)
    (2017) Пашова, Наталя Вячеславівна; Волощук, Галина Іванівна
    Розроблено рецептуру житнього заварного хліба з підвищеною, харчовою та біологічною цінністю, завдяки застосуванню порошку топінамбура та знежиреного борошна конжута, що дає змогу розширити асортимент виробництва хліба з подовженим терміном свіжості. A recipe for rye bread welding made with high, nutritional and biological value has been developed, due to the use of topinambur powder and low-fat flour of sesame seeds, which makes it possible to expand the assortment of bread production with еxtension of freshness.
  • Ескіз
    Документ
    Хліб житній заварний з топінамбуром (Патент на корисну модель № 117311)
    (2017) Пашова, Наталя Вячеславівна; Волощук, Галина Іванівна
    Розроблено рецептуру житнього заварного хліба з підвищеною, харчовою та біологічною цінністю, завдяки застосуванню житнього борошна та порошку топінамбура, що дає змогу розширити асортимент виробництва хліба з пікантним смаком. A recipe for rye bread welding made with high, nutritional and biological value has been developed, due to the use of rye flour and topinambur powder, which makes it possible to expand the assortment of bread production with spicy taste.