2015
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19827
Переглянути
22 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК(2015) Національний університет харчових технологійУ збірник увійшли тези доповідей учасників IV Всеукраїнської науковопрактичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств.Документ Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі(2015) Національний університет харчових технологійЗбірник включає в себе програму та матеріали доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яка відбулася 9 вересня 2015 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних завдань кондитерської галузі, зокрема розробці ресурсо- та енергозберігаючих технологій, розширенню асортименту кондитерських виробів, застосуванню нових інноваційних технологій та методів для створення високоякісних кондитерських виробів, у тому числі виробів спеціального призначення.Документ Гуманітарне та патріотичне виховання студентської молоді в умовах глобалізації та євроінтеграції(2015) Національний університет харчових технологійНині питання гуманітарного та патріотичного виховання в Україні є надзвичайно актуальним. Це зумовлено низкою причин, які призвели до зміни ціннісних орієнтирів українського суспільства в цілому та студентської молоді зокрема, бо саме вона є головним рушієм цих суспільних змін. Якими ж причинами зумовлено ці зміни? Головними з них є нинішня політична ситуація в Україні, війна на сході країни, анексія Криму. Усе це призвело до різкої зміни однієї ціннісної системи іншою. Now the question of humanitarian and patriotic education in Ukraine is extremely important. This is due to several reasons, which led to a change of values of Ukrainian society in general and students in particular, because it is the main driver of social change. What are the reasons caused these changes? Chief among them is the current political situation in Ukraine, the war in the east, annexing the Crimea. All this has led to a drastic change in one value system to another.Документ Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України(2015) Національний університет харчових технологійРозглянуто проблеми та перспективи розвитку еногастрономічного туризму в Україні та регіонах світу. Розраховано на фахівців і дослідників, які займаються означеними проблемами у туристичному та готельно-ресторанному бізнесі. Problems and prospects of Eno gastronomic tourism Ukraine and the regions. Designed for professionals and researchers who are engaged in definite problems tourism and hospitality industry.Документ Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки(2015) Національний університет харчових технологійСучасні технології підготовки питної та технічної води. Фізико-хімічні та біологічні аспекти очищення води. Фасовані води та напої: актуальні питання технології та якості. Водопідготовка харчових виробництв. Очищення промислових стічних вод. Зневоднення та переробка осадів. Еколого-економічні аспекти раціонального водокористування. Modern technologies of drinking and industrial water. Physico-chemical and biological aspects of water treatment. Packed water and beverages, topical issues of technology and quality. Water treatment food industry. Treatment of industrial wastewater. Dewatering and sludge processing. Ecological and economic aspects of sustainable water use.Документ Якість і безпека харчових продуктів(2015) Національний університет харчових технологійЗабезпечення населення високоякісними харчовими продуктами є важливою складовою сучасного життя. Однак погіршення екологічних та кліматичних умов, використання в сільському господарстві великої кількості мінеральних добрив, гормонів та антибіотиків, складність і многостадийность виробництва харчових продуктів створюють небезпеку їх забруднення мікробіологічними патогенами; залишками пестицидів; харчовими добавками; важкими металами, стійкими органічними забруднювачами, гормонами, антибіотиками і т.д. Providing the population with high food is an important component modern life. However, the deterioration of environmental and climatic conditions, the use in agriculture farm large amounts of fertilizers, hormones and antibiotics, and the complexity of a multistage food production would create a risk of microbiological contamination of pathogens; residues pesticides, food additives, heavy metals, persistent organic pollutants, hormones, antibiotics, etc.Документ Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами(2015) Національний університет харчових технологійУ матеріалах конференції наведено доповіді за напрямами: автоматизація процесів управління технологічними процесами та комплексами, ієрархічні системи управління та інформаційні системи управління у виробництві та освіті. Матеріали конференції будуть корисні науковим та інженерно - технічним працівникам, виробничникам, потенційним інвесторам, студентам ВНЗ та всім хто пов'язаний з харчовою промисловістю та автоматизацією. The materials of the conference report are the following areas: automation of process control and complex, hierarchical control systems and management information systems in the manufacturing and education. Proceedings will be useful scientific and engineering - technical workers, production workers, potential investors, students of universities and all those associated with the food industry and automation.Документ Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика(2015) Національний університет харчових технологійРозглянуто сучасні проблеми організації обліково-аналітичної, фінансово-інвестиційної, маркетингової діяльності підприємств харчової промисловості України, що дозволить більш ефективно формувати та реалізовувати стратегії розвитку галузі з урахуванням вітчизняного та міжнародного досвіду. Результати досліджень та обговорень можуть бути використані в навчальному процесі та в подальших наукових дослідженнях студентів, аспірантів та науковці різних рівнів та ВНЗ. Modern problems of organization of accounting and analytical, financial, investment, marketing activity of enterprises of food industry of Ukraine, which will allow more effectively to shape and implement the development strategy of the industry taking into account domestic and international experience. Research results and discussion can be used in teaching and in further research of students and scientists of different levels and UNIVERSITIES.Документ Золотий каштан(2015) Національний університет харчових технологійСтабільний розвиток пакувальної індустрії поряд із фінансовими, матеріальними, інформаційними та іншими чинниками потребує фахівців нового покоління, знання і вміння яких базувалися б на наукових методах вирішення актуальних завдань промисловості. Одержати такі навички майбутні спеціалісти можуть через інтерактивне сприйняття теоретичної інформації, практичну підготовку та активну участь у науково-дослідних роботах, результати яких впроваджуються, висвітлюються на конференціях, семінарах, публічно обговорюються. Stable development of the packaging industry along with financial, material, informational, and other factors requires a new generation of professionals, knowledge and skills which would be based on the scientific methods of solving the urgent problems of the industry. To get these skills for future professionals through interactive perception to theoretical knowledge, practical training and active participation in scientific-research work, the results of which are being introduced, presented at conferences, seminars, publicly discussed.Документ Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності(2015) Національний університет харчових технологійУ матеріалах конференції наведено доповіді за такими напрямами: стан та шляхи ресурсо- й енергозаощадження на підприємствах харчової промисловості; інноваційні та ресурсоощадні технології продуктів харчування; використання нетрадиційної сировини в технологіях продуктів харчування; інноваційні технології пакування харчових продуктів; енергоощадні та ресурсозберігаючі технології виготовлення тари та упаковки; інноваційні складові створення паку- вального обладнання; енергоменеджмент на підприємствах харчової промисловості; шляхи підвищення ефективності виробничої логістики на підприємствах харчової промисловості. The materials of the conference report are the following areas: state and ways of resource and energy saving at enterprises food industry; innovative and resource-saving technologies food; the use of alternative raw materials food technology; Innovative packaging technology food; energy saving and resource saving technologies manufacture of packaging; creating innovative packaging components MCUs equipment; energy management in food industry; ways to improve production logistics in the food industry.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »