Тези доповідей ІПДО
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8449
Переглянути
Документ Перспектива використання пажитника сінного у виробництві пікантних крекерів(2017) Дзигар, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Букшина, Людмила СеменівнаВстановлено наявність великої кількості біологічно активних сполук, а саме присутність фенолкарбонових кислот, флавоноїдних сполук (катехінів) та сполук ароматичного характеру, хлорофілів та алкалоїду тригонеліну, органічні кислоти та вуглеводи. Доведено ефективність використання пажитника сінного у технологіях виробництва нового асортименту борошняних кондитерських виробів. The presence of a large number of biologically active compounds has been established, namely the presence of phenol carboxylic acids, flavonoid compounds and aromatic compounds, chlorophylls and trigonalin alkaloids, organic acids and carbohydrates. The efficiency of using fenugreek honey in technologies of production of a new assortment of flour confectionery products has been proved.Документ Перспектива використання пряно-ароматичної сировини у виробництві борошняних кондитерських виробів(2017) Дзигар, Ольга Олександрівна; Даценко, Анна Володимирівна; Оболкіна, Віра ІллівнаДосліджено перспективу використання рослинної сировини у якості природного антиоксиданту для подовження терміну придатності борошняних кондитерських виробів. Визначено елементний склад листків пажитника. The perspective of using plant material as a natural antioxidant for prolonging the shelf life of flour confectionery products has been researched. Determined the elemental composition of fenugreek leaves.