Статті ІПДО
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8444
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Склад мікрофлори грибків, грибкової кефірної закваски та кефіру(2009) Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя ФедорівнаРозглянуто відмінність між мікрофлорою грибків для кефіру, кефірної закваски та кефіру. Differences are considered between the microflora of kefir fungi, kefir ferment and kefir.Документ Нова заквашувальна культура «Темп» для виробництва сирів швейцарської групи(2005) Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана ВасилівнаНаведено дані про технологічні особливості використання закваски «Темп» при виробництві сирів швейцарської групи. Information is resulted about technological features in application of ferment «Rate» at the production of cheeses of swiss group.Документ Особливості функціонування заквашувальної мікрофлори під час виробництва сирів швейцарської групи(2004) Боднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя ФедорівнаНаведено дані про розвиток мікроорганізмів закваски під час виробництва сирів швейцарської групи. Information is resulted about development of microorganisms of ferment at the production of cheeses of swiss group.Документ Застосування лактобацил з високою антагоністичною активністю у сироробстві(2007) Шульга, Наталія МихайлівнаУ статті наведено дані щодо антагоністичної активності лактобацил по відношенню до технічно шкідливої у сироробстві мікрофлори, простежено взаємозв’язок між рівнем забруднення молока-сировини бактеріями Esсheriсhia coli та здатністю заквашувальних культур пригнічувати їхній розвиток. The article considers the data of antagonistic activity of lactobacilli for cheese-making against technically harmful microflora. The relationship between the level of milk contamination with Esсheriсhia coli and inhibition ability of starters was examined.Документ Вплив залишків антибіотиків на розвиток заквашувальних культур для виробництва сиру(2008) Шульга, Наталія МихайлівнаДосліджено вплив деяких антибіотиків у гранично допустимих у молоці кількостях на активність заквашувальної мікрофлори, а також встановлено мінімальні інгібуючі концентрації цих антибіотиків щодо молочнокислих бактерій. The influence of maximal admissible levels of same antibiotics on starters activity was investigated. The minimal inhibition concentrations of these antibiotics for lactic acid bacteria were determinated.