Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Переваги бенкетів групи фуршет
    (2019) Павлюченко, Олена Станіславівна; Іскандарова, Ірина Романівна
    Проаналізовано переваги бенкетів групи фуршет, особливості складання меню. The advantages of banquets of the buffet group, the peculiarities of menu composition are analyzed.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Іскандарова, Ірина Романівна; Бережна, Тетяна Олегівна; Філіппова, Альона Юріївна
    Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства. The method of assessing the quality of food rations in restaurants is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання чайної продукції у технології наливок
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Іскандарова, Ірина Романівна; Бережна, Тетяна Олегівна; Філіппова, Альона Юріївна
    Наведено результати експериментальних досліджень антиоксидантної активності водно-спиртових настоїв чайної продукції у технології наливок. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions of tea products in the technology of liqueurs.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання настоїв чаю у технології наливок
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Бережна, Тетяна Олегівна; Іскандарова, Ірина Романівна; Філіппова, Альона Юріївна
    Наведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв чаю у технології наливок. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions of tea in the technology of liqueurs.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології водно-спиртових настоїв у закладах ресторанного господарства
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Філіппова, Альона Юріївна; Іскандарова, Ірина Романівна; Бережна, Тетяна Олегівна
    Наведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Використання плодів фізалісу для поліпшення органолептичних властивостей рибних страв
    (2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Іскандарова, Ірина Романівна
    Запропоновано використання фізалісу як нетрадиційної рослинної сировини, що дає змогу отримати рибні страви з покращеними органолептичними властивостями і підвищеною біологічною цінністю.The use of Physalis as an unconventional plant material, which allows you to get fish dishes with improved organoleptic properties and high biological value.