Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Пористість фонданів спеціального призначення(2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Тернавська, Ірина Миколаївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій ВолодимировичВизначено пористість фонданів, а також підібрана сучасна методика визначення пористості фонданів з обробкою даних. The porosity of the fondans has been determined, a modern method for determining the porosity of fondans by data processing has been selected.Документ Структурно-механічні властивості модельних систем фонданів(2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Тернавська, Ірина Миколаївна; Іщенко, Тетяна ІванівнаДослідним шляхом встановлена поліпшуюча дія ефіру лимонної кислоти на структурно-механічні властивості модельних систем фонданів. The improving effect of the citric acid ester on the structural and mechanical properties of the fondan’s model systems.Документ Інноваційні підходи в створенні гарячих солодких страв(2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій ВолодимировичПроведені дослідження в підборі інноваційних інгредієнтів та оптимальної поверхнево активної речовини для фонданів спеціального призначення. The investigation for choosing the innovative ingredients and the optimal surface active substances for fondants special purpose.Документ Органолептичні та фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначення(2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаДосліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначення Studied organoleptic and physical and chemical indicators of the quality of fondans for special purposeДокумент Фондан − новий продукт закладів ресторанного господарства(2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаОхарактеризовано інноваційну гарячу солодку страву з підвищеною харчовою цінністю. Characterized innovation hot sweet dish with increased nutritional valueДокумент Формування показників якості фонданів спеціального призначення(2015) Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаДосліджено фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначення. Studied the physical and chemical indicators of the quality of fondans for special purposeДокумент Органолептична оцінка якості фонданів спеціального призначення(2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Губенко, Станіслава ОлегівнаПроведена оцінка якості фонданів за органолептичними показниками та визначено оптимальну композицію. The evaluation of the quality fondants organoleptic and determined the optimal composition.Документ Використання поверхнево-активних речовин в гарячих солодких стравах(2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Губенко, Станіслава Олегівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаПроведені дослідження вибору оптимальної поверхнево активної речовини для фонданів спеціального призначення. The investigation for choosing the optimal surface active substances for fondants special purpose .