Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Пористість фонданів спеціального призначення
    (2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Тернавська, Ірина Миколаївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
    Визначено пористість фонданів, а також підібрана сучасна методика визначення пористості фонданів з обробкою даних. The porosity of the fondans has been determined, a modern method for determining the porosity of fondans by data processing has been selected.
  • Ескіз
    Документ
    Структурно-механічні властивості модельних систем фонданів
    (2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Тернавська, Ірина Миколаївна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Дослідним шляхом встановлена поліпшуюча дія ефіру лимонної кислоти на структурно-механічні властивості модельних систем фонданів. The improving effect of the citric acid ester on the structural and mechanical properties of the fondan’s model systems.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні підходи в створенні гарячих солодких страв
    (2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
    Проведені дослідження в підборі інноваційних інгредієнтів та оптимальної поверхнево активної речовини для фонданів спеціального призначення. The investigation for choosing the innovative ingredients and the optimal surface active substances for fondants special purpose.
  • Ескіз
    Документ
    Органолептичні та фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначення
    (2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначення Studied organoleptic and physical and chemical indicators of the quality of fondans for special purpose
  • Ескіз
    Документ
    Фондан − новий продукт закладів ресторанного господарства
    (2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    Охарактеризовано інноваційну гарячу солодку страву з підвищеною харчовою цінністю. Characterized innovation hot sweet dish with increased nutritional value
  • Ескіз
    Документ
    Формування показників якості фонданів спеціального призначення
    (2015) Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
    Досліджено фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначення. Studied the physical and chemical indicators of the quality of fondans for special purpose
  • Ескіз
    Документ
    Органолептична оцінка якості фонданів спеціального призначення
    (2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Губенко, Станіслава Олегівна
    Проведена оцінка якості фонданів за органолептичними показниками та визначено оптимальну композицію. The evaluation of the quality fondants organoleptic and determined the optimal composition.
  • Ескіз
    Документ
    Використання поверхнево-активних речовин в гарячих солодких стравах
    (2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Губенко, Станіслава Олегівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    Проведені дослідження вибору оптимальної поверхнево активної речовини для фонданів спеціального призначення. The investigation for choosing the optimal surface active substances for fondants special purpose .