Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Використання можливостей Internet в оптимізації процесів сушіння харчових продуктів(2009) Гаврилов, В. С.; Метльов, Сергій Геннадійович; Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Ющук, Інна ВасилівнаПроцеси сушіння харчових продуктів з метою найповнішого збереження їх корисних властивостей при тривалому зберіганні є найбільш актуальними як для виробників так і для сільгосппереробників. Перелік продуктів тваринного і рослинного походження, що вимагають подальшої переробки, постійно розширюється. The process of dry food to the fullest preserve their beneficial properties during storage is the most relevant both for producers and for farmers. The list of products of animal and vegetable origin, requiring further processing, is constantly expanding.Документ Інформаційна підтримка інженерних рішень по виробничим процесам сушіння харчових продуктів(2008) Гаврилов, В. С.; Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Ющук, Інна Василівна; Метльов, Сергій ГеннадійовичЦя робота є складовою тематики на базі створенню інформаційної підтримки інженерних рішень по виробничим процесам сушіння харчових продуктів на базі сучасних комп’ютерних технологій. This work is part of the subject based on the creation of information support engineering solutions in industrial food drying processes based on модерн computer technology.Документ Інформаційна підтримка розрахунків параметрів математичної моделі гідравлічної системи засобами ітераційних обчислень(2006) Хальченя, О. М.; Масло, Д. В.; Сухих, В. В.; Гаврилов, В. С.; Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Ющук, Інна ВасилівнаДокумент Інформаційна підтримка розрахунків поверхонь теплообміну засобами ітераційних обчислень(2005) Гаврилов, В. С.; Масло, Д. В.; Хальченя, О. М.; Сухих, В. В.; Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Ющук, Інна Василівна