Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Мафіни з начинкою дієтично-функціонального призначення
    (2017) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Розглянуто виробництво мафінів спеціального призначення з використанням фруктози та лактулози в складі начинки. Досліджено вплив фруктози та лактулози на реологічні характеристики начинки для мафінів. Встановлено зростання в’язкості начинки на фруктозі, а внесення лактулози збільшує кількість вільної вологи і начинці, в той час як додавання фруктози зменшує її вміст. The production of special purpose mafines using fructose and lactulose as a part of the filling is considered. The influence of fructose and lactulose on the rheological characteristics of the fillings for the Mafins was studied. The increase in the viscosity of the filling on fructose has been established, and the introduction of lactulose increases the amount of free moisture and filling, while the addition of fructose reduces its content.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво маффінів дієтично-функціонального призначення
    (2016) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Розглянуто виробництво мафінів спеціального призначення з використанням фруктози та стійких крохмалів. Під час створення технології маффінів функціонального призначення запропоновано використання як джерел фізіологічно-функціональних інгредієнтів стійких крохмалів. Збагачення маффінів стійкими крохмалями, які виконують функції харчових волокон, дозволяє покращити їх біологічну цінність, не змінюючи при цьому технологічні параметри їх виробництва. We consider the production of special purpose muffins using fructose and resistant starches. When you create a functional technology Muffins appointment proposed use as physiologically sources functional ingredients resistant starches. Enrichment Muffin resistant starches that perform the functions of dietary fiber, can improve their biological value, without changing the technological parameters of production.
  • Ескіз
    Документ
    Реологічні властивості абрикосової начинки дієтичного призначення для маффінів
    (2016) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Досліджено реологічні властивості начинок для мафінів на сахарозі та фруктозі. Встановлено, що в’язкість начинки на фруктозі більша, ніж на сахарозі. Це свідчить про доцільність використання фруктози при виробництві драглеподібної начинки дієтичного призначення для маффінів. Investigated the rheological properties of fillings for muffins on sucrose and fructose. It was established that the viscosity of the filling on fructose greater than sucrose. This demonstrates the feasibility of using fructose in the production of gelatinous filling for dietary purposes Muffin.
  • Ескіз
    Документ
    Міні-пивоварні в закладах ресторанного господарства
    (2012) Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Проаналізовано стан міні-пивоваріння ресторанного формату. The state of the mini-brewery restaurant format.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження раціонального використання хмелевих препаратів у технології міні-пивоваріння для закладів ресторанного господарства
    (2013) Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
    Доведено актуальність використання в міні-пивоварінні хмелевих препаратів. We prove the relevance of the use of hops products in mini brewing.