Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Технічне регулювання у Франції
    (2017) Гуменюк, Галина Денисівна; Теличкун, Іванна Володимирівна
    Аналіз літературних джерел показав, що сфери технічного регулювання Франції мають свої національні особливості.Система технічного регулювання Франції відповідає Європейському законодавству. The analysis of literary sources has shown that the areas of technical regulation of France have their own national peculiarities. The system of technical regulation of France is in line with the European one legislation.
  • Ескіз
    Документ
    Адаптація системи технічного регулювання у деяких країнах СНД до вимог СОТ та ЄС
    (2017) Гуменюк, Галина Денисівна
    Досліджено сучасний стан технічного регулювання в країнах: Україні, Молдові, Білорусі та Вірменії. Приведений аналіз літературних джерел свідчить про те, що країни СНД проводять роботу у відповідних сферах технічного регулювання з метою реформування національних СТР. The modern state of technical regulation in countries: Ukraine, Moldova, Belarus and Armenia. This analysis of literary sources shows that the CIS countries are working in the respective spheres of technical regulation with the aim of reforming nationals STR.
  • Ескіз
    Документ
    Технічне регулювання Німеччини
    (2017) Гуменюк, Галина Денисівна; Іванов, Б. Ю.
    Аналіз літературних джерел свідчить, що технічне регулювання Німеччини в основному відповідає законодавству ЄС. Діяльність сфери стандартизації направлена на прийняття міжнародних та європейських стандартів, як національних. Рівень гармонізації високий, 80%. An analysis of literary sources suggests that the technical regulation of Germany in mainly complies with EU legislation. The scope of the standardization field is aimed at the adoption of international and international standards European standards as national ones. The level of harmonization is high, 80%.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінювання відповідності в Європейському союзі
    (2017) Гуменюк, Галина Денисівна; Чурпіта, В.
    В ЄС створена ефективна система технічного регулювання. Оцінювання відповідності побудовано на принципах нового і глобального підходів, які забезпечують спрощену і прозору систему. Дотримуватися вимог законодавства і процедур оцінювання відповідності за модульним підходом забезпечує взаємне визначення результатів оцінювання відповідності. The EU has established an effective system of technical regulation. Evaluation compliance is based on the principles of the new and global approaches that ensure simplified and transparent system. Observe the requirements of legislation and procedures conformity assessment by the modular approach provides a mutual definition results of conformity assessment.
  • Ескіз
    Документ
    Реформування системи технічного регулювання в Україні до вимог СОТ: ЄС
    (2017) Гуменюк, Галина Денисівна; Кійко, Вікторія Вікторівна
    В даній роботі висвітлено заходи, які проведені в Україні для наближення технічного регулювання до міжнародної практики та європейського законодавства. In this paper, the measures taken in Ukraine for approximation are highlighted technical regulation to international practice and European legislation.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка якості продукції хлібопекарського виробництва
    (2017) Теличкун, Іванна Володимирівна; Попова, Наталія Вікторівна; Гуменюк, Галина Денисівна
    Результати даного аналізу дозволяють характеризувати загальний стан м’якушки, чітко корелюють із пористістю готових виробів, як фізико-хімічним показником із конкретними значеннями, так станом пористості як органолептичним показником, але з конкретними значеннями характеру пористості (розподілу пор за розмірами), наявності пустот та ущільнень, в деякій мірі виявлення дефектів непромісу. Використання даного методу може бути ефективним для всіх видів хлібобулочних виробів. The results of this analysis to characterize the overall state of the crumb clearly correlated with the porosity of the finished products, both physical and chemical parameters to specific values, as well as porosity organoleptic characteristics, but with specific values character porosity (pore size distribution), and the presence of voids seals, to some extent of defects nepromisu. Using this method can be effective for all types bakery products.
  • Ескіз
    Документ
    Створення нового низькокалорійного глазурованого сирка збагаченого складу в білковій глазурі
    (2017) Ткаченко, Вікторія Вячеславівна; Попова, Наталія Вікторівна; Гуменюк, Галина Денисівна
    Визначено склад і зроблено аналіз якості сировини, наповнювачів та глазурованого сирка. The composition and the analysis of quality raw materials and excipients Candied Curds.