Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес помадоутворення при виробництві помадних цукерок
    (2009) Шевченко, Анна Миколаївна; Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Були проведені дослідження по впливу глюкозно-фруктозних сиропів, з різним вмістом фруктози, на процес помадоутворення. За результатами досліджень встановлені їх раціональні дозування та скореговані технологічні параметри отримання напівфабрикату цукрової помади на основі досліджуваних сиропів.
  • Ескіз
    Документ
    Використання глюкозно-фруктозних сиропів при виробництві неглазурованих помадних цукерок
    (2009) Лавров, Олександр Михайлович; Сімакіна, Валентина Сергіївна; Корнелюк, Ольга Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Обмежений випуск неглазурованих помадних цукерок пов’язаний з основним їх недоліком — незначним терміном зберігання. Для досліджень були обрані глюкозно-фруктозні сиропи, які відрізняються один від одного співвідношенням глюкози та фруктози. Були проведені дослідження впливу цих сиропів на основні технологічні стадії виробництва неглазурованих цукерок з метою встановлення їх раціонального дозування.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження можливостей подовження терміну зберігання кристалічного ірису
    (2006) Прилуцька, Ліна Петрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    З метою подовження терміну зберігання кристалічного ірису використовували гігроскопічні речовини та джерело ферменту інвертази. За зміною органолептичних, фізико-хімічних та структурно-механічних властивостей досліджували позитивний вплив цих речовин на процес висихання виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Встановлення раціонального дозування фруктози при виробництві помадних цукерок з метою запобігання процесу черствіння
    (2002) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Фоменко, Веніамін Васильович; Кохан, Олена Олександрівна; Дробот, Л. Г.
    Збільшення термінів зберігання неглазурованих помадних цукерок можливе при використанні гігроскопічної фруктози. При проведенні експериментів частину цукру в рецептурі цукерок замінювали кристалічною фруктозою та досліджували її вплив на органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні властивості готових виробів під час зберігання, з метою встановлення раціонального дозування фруктози.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив пакувальних матеріалів на подовження терміну зберігання помадних неглазурованих цукерок
    (2003) Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Основним процесом, що обумовлює термін зберігання помадних неглазурованих цукерок є їх черствіння. Експериментально встановлена доцільність використання пакувальних матеріалів на основі поліпропілену, в порівнянні з традиційним парафінованим папером, для збільшення терміну зберігання помадних цукерок.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу технологічних факторів і сировини на термін зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка»
    (2005) Кохан, Олена Олександрівна; Прилуцька, Ліна Петрівна; Яременко, Н. А.; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Основним процесом, що обумовлює термін зберігання молочних неглазурованих цукерок є їх черствіння. Експериментально встановлений позитивний влив гігроскопічних, вологоутримуючих речовин, джерела ферменту інвертази, емульгаторів на подовження терміну зберігання молочних цукерок. Встановлені раціональні дозування досліджуваних добавок.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження можливостей продовження терміну зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка»
    (2005) Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Основним процесом, що обумовлює термін зберігання молочних неглазурованих цукерок є їх черствіння. Експериментально встановлений позитивний влив гігроскопічного моносахариди фруктози на подовження терміну зберігання молочних цукерок. Встановлені раціональні дозування фруктози на основі досліджень зміни товщини скоринки молочної цукерки під час її зберігання.