Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи розвитку готелів на воді з альтернативними джерелами енергії(2013) Коломієць, О. Д.; Кравчук, Наталія МиколаївнаОбґрунтовано основні переваги розвитку готелів на воді з альтернативними джерелами енергії. Обоснованы основные преимущества развития гостиниц на воде с альтернативными источниками энергии. The basic advantages of hotel on the water with alternative energy sources.Документ Соуси підвищеної біологічної цінності(2013) Кравчук, Наталія МиколаївнаОбґрунтовано і розроблено рецептури кулінарних соусів підвищеної біологічної цінності з використанням горохового або соєвого борошна. Determined and invented recipe of souses with high biological nutriment with use of nuts or soya flour.Документ Розроблення рецептури нового виду замороженого десерту(2013) Кравчук, Наталія Миколаївна; Бегаль, М. П.Обґрунтовано і розроблено рецептури нового функціонального продукту – замороженого десерту, що не містить продуктів тваринництва. Invented new recipe of new functional product – frozen desert, that doesn’t contain in gradients of animal.Документ Технологія солодких страв з біологічно активними харчовими добавками вітапектину та фітосорбенту(2001) Кравчук, Наталія Миколаївна; Шевченко, О. В.Розроблено технологію виробництва солодких страв та солодких соусів з біологічно активними харчовими добавками вітапектину та фіто сорбенту. Invented technology of production sweet dishes and sweet souses with biologically active nutrition ingredients: vitapectin and fitosorbent.Документ Розширення можливостей автомата АЖЗП-М(1994) Грищенко, І. М.; Булгакова, М. К.; Кравчук, Наталія Миколаївна; Корягіна, Мая ФедорівнаРозроблені рецептури нових виробів з різними оболонками і наповнювачами для виробництва іх у автоматі АЖЗП-М. It was invented recipe of new products with different coverage and filler for production them in automat AJZP-M.