Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи та сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі»
    (2022) Кузьмін, Олег Володимирович
    У роботі представлено перспективи та сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі», що дозволить здобувачам проводити керівництво і координацію людськими і матеріальними ресурсами упродовж життєвого циклу проєкту у закладах ресторанного господарства. The paper presents the perspectives and modern vision of the discipline "Engineering in the restaurant business", which will allow applicants to manage and coordinate human and material resources throughout the life cycle of the project in the restaurant industry.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі»
    (2019) Кузьмін, Олег Володимирович
    В роботі розглянуто сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі» The paper considers the modern vision of the discipline "Engineering in the restaurant business"
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології у ресторанному бізнесі
    (2012) Донська, Анастасія Ігорівна; Кузьмін, Олег Володимирович
    Робота присвячена інноваційним технологіям у ресторанному бізнесі. The work is devoted to innovative technologies in the restaurant business.