Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Питання формування здоров’я формувальної поведінки cтудентської молоді(2019) Кундєєва, Галина ОлексіївнаДосліджено засади здоров'яформувальної поведінки студентської молоді як пріоритетного завдання сучасної освіти. Запропоновано методичні і організаційні підходи до формування здорового способу життя студентства та збереження здоров'я студентської молоді. Визначено відтворення здоров'я даного контингенту як одного з пріоритетів вищої професійної освіти, адаптування до умов навчально-виховного процесу здоров`язберігаючих педагогічних технологій, що забезпечили б ефективну реалізацію орієнтування студентської молоді на здоровий спосіб життя. Проаналізовано заходи щодо розробки спеціальної комплексної програми, яка забезпечує збереження і підтримання здоров'я студентства за умов виховання у студентів особистісних якостей, що забезпечують піднесення здоров'яформувальної поведінки. Наголошено на необхідності зміни концепції державної освіти щодо зміцнення здоров’я населення як тріади: виховання у дитинстві, освіта в школі та вищих навчальних закладах та просвіта у зрілому віці. Вся тріада «виховання-освіта-просвіта» в Україні повинна бути здоров’яформувальною, тобто, чому б і де б людина не навчалася – все повинно бути спрямовано на формування свідомого ставлення до здоров’я.Документ Управління якістю підприємства(2020) Кундєєва, Галина Олексіївна; Топчій, Катерина В’ячеславівнаПроаналізовано теоретичні аспектів концепції система управління якістю підприємства. Запропонуванні пропозицій відносно покращення системи управління якістю на підприємстві. Обґрунтовано систему управління якістю підприємства як систему, яку необхідно доповнити впровадженням низки мотиваційних заходів, а це потребує не тільки кваліфікованих фахівців, а й необхідність зацікавити їх ефективно реалізовувати свій потенціал. Theoretical aspects of the concept of enterprise quality management system are analyzed. Proposing proposals for improving the quality management system in the enterprise. The quality management system of the enterprise is substantiated as a system that needs to be supplemented by the introduction of a number of motivational measures, and this requires not only qualified specialists, but also the need to interest them to effectively realize their potential.Документ Органічне виробництво - тенденція сучасного розвитку АПК України(2015) Кундєєва, Галина ОлексіївнаДокумент Національна інноваційна система України: деякі аспекти формування(2011) Кундєєва, Галина ОлексіївнаДосліджено процес формування інноваційної системи спираючись на можливості організації створення інновацій. Обгрунтована політика інноваційного розвитку промисловості України. The process of innovation system based on the ability of creating innovation. Reasonable policy innovation industry development in UkraineДокумент Маркетингові дослідження і розвиток іновацій(2011) Мостенська, Тетяна Геннадіївна; Кундєєва, Галина ОлексіївнаПроведені теоретичні дослідження здійснення маркетингових досліджень відповідно до певного етапу інноваційного процесу та реалізацією цього етапу в діяльності підприємства Theoretical study of marketing research according to a certain stage of the innovation process and the implementation of this phase in the enterpriseДокумент Здійснення інноваційного прогнозування: діагноз та інноваційна діагностика(2011) Кундєєва, Галина ОлексіївнаПроведені теоретичні дослідження сутності інноваційного прогнозування та основних етапів інноваційного прогнозування. Розробка принципів визначення діагностично значимих ознак для різних типів новацій і для різних типів інноваційних підприємств.Документ Сучасний розвиток суспільства: продовольча безпека(2014) Кундєєва, Галина ОлексіївнаРозглянута концепція сталого розвитку, визначені стратегії, зазначена необхідність зміни традиційної моделі споживання продовольства Considered the concept of sustainable development, defined strategy indicated the need will change the traditional model of food consumptionДокумент Розвиток м'ясопродуктового підкомплексу АПК України - вирішення проблеми продовольчої безпеки країни(2012) Кундєєва, Галина Олексіївна; Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаРозкрито сутність м'ясопродуктового підкомплексу АПК України як складної інтеграційної системи, його структуру, сучасний стан та можливості підвищення конкурентоспроможності. Essence mjasoproduktovogo subcomplex of Ukraine as a complex integration of the system, its structure, current status and opportunities to improve competitivenessДокумент Типи взаємозв’язків у виробничих функціях(2010) Тіхонова, Наталія Олександрівна; Кундєєва, Галина Олексіївна