Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Стан та перспективи розвитку м’ясного скотарства України
    (2016) Кутас, Олена Олександрівна
    Ця галузь тваринництва може стати майбутньою перспективою не лише в забезпеченні високоякісним м’ясом і м’ясопродуктами за науково обґрунтованими нормами харчування, але й у поліпшенні життєвого рівня населення, створенні стратегічних ресурсів нашої країни та її експортного потенціалу. This industry of stock-raising can become a future prospect not only in providing high-quality meat after the scientifically grounded norms of feed but also in the improvement of standard of life of population, creation of strategic resources of our country and its export potential.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розвитку м’ясного скотарства в Україні
    (2014) Кутас, Олена Олександрівна
    Ця галузь тваринництва може стати майбутньою перспективою не лише в забезпеченні високоякісним м’ясом і м’ясопродуктами за науково обґрунтованими нормами харчування, але й у поліпшенні життєвого рівня населення, створенні стратегічних ресурсів нашої країни та її експортного потенціалу. This industry of stock-raising can become a future prospect not only in providing high-quality meat after the scientifically grounded norms of feed but also in the improvement of standard of life of population, creation of strategic resources of our country and its export potential.
  • Документ
    М’ясне скотарство України: розвиток та перспективи
    (2015) Кутас, Олена Олександрівна
    Виробництво продукції тваринництва, зокрема м’яса, є одним з головних питань у вирішенні проблеми продовольчої безпеки та забезпечення населення країни повноцінним харчовим білком. Аналіз динаміки поголів’я великої рогатої худоби та виробництва яловичини в Україні вказує на гостроту продовольчої проблеми. A production of goods of stock-raising, in particular meat, is one of main questions in the decision of problem of food safety and providing of population of country a valuable food albumen. The analysis of dynamics of population of cattle and production of beef in Ukraine specifies on the sharpness of food problem.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості формування ринку яловичини та продуктів її переробки
    (2014) Кутас, Олена Олександрівна
    Розглядаються особливості формування та функціонування ринку продукції однієї з найважливіших галузей сільського господарства – скотарства, зокрема ринку яловичини і продуктів її переробки, на розвиток якого значною мірою впливає ситуація на загальнонаціональному ринку. The features of forming and functioning of market of products of one of major industries of agriculture – cattle breeding are examined, in particular market of beef and products of its processing, on development of which a situation at the national market has a great impact.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розвитку вітчизняного ринку яловичини
    (2014) Кутас, Олена Олександрівна
    Висвітлено сучасний стан виробництва яловичини в Україні та визначено основні причини зменшення обсягу виробництва. Розглянуто проблеми розвитку даної галузі тваринництва та окреслено напрями їх подолання. Considered the modern situation of production of beef in Ukraine and the principal reasons of the decrease in production. Defined the main problems of this industry, as well as ways to overcome them.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан та проблеми виробництва яловичини в Україні
    (2014) Кутас, Олена Олександрівна
    Висвітлено сучасний стан виробництва яловичини в Україні та визначено основні причини зменшення обсягу виробництва. Розглянуто проблеми розвитку даної галузі тваринництва та окреслено напрями їх подолання. The thesis deals with the modern situation of production of beef in Ukraine and the principal reasons of the decrease in production.
  • Ескіз
    Документ
    Стан та проблеми виробництва яловичини в Україні
    (2002) Кутас, Олена Олександрівна; Шаран, Павло Іванович
    Висвітлено сучасний стан виробництва яловичини в Україні та визначено основні причини зменшення обсягу виробництва. Розглянуто проблеми розвитку даної галузі тваринництва та окреслено напрями їх подолання. Considered the modern situation of production of beef in Ukraine and the principal reasons of the decrease in production. Defined the main problems of this industry, as well as ways to overcome them.
  • Ескіз
    Документ
    Регіональні аспекти виробництва та реалізації яловичини в Київській області
    (2004) Кутас, Олена Олександрівна
    Розглядаються проблеми та перспективи виробництва яловичини в Київській області. Аre considered the problems and prospects of beef in the Kiev region.
  • Ескіз
    Документ
    Стан та перспективи виробництва яловичини в Київській області
    (2005) Кутас, Олена Олександрівна; Шаран, Павло Іванович
    Висвітлено стан та проблеми виробництва яловичини в столичній області; визначено сукупність заходів для забезпечення рентабельного ведення м'ясного скотарства в області та досягнення галуззю прогнозованих показників розвитку. The situation and problems of production of beef in Kiev region are considered. The measures to ascertain profitability of meat cattle breeding in the region and to achieve the forecasted indicators of the industry development are defined.